2013-02-08 10:00:11
Φωτογραφία για CLUB SEAT: Κερδίστε προσκλήσεις για αναρρίχηση στο The Wall στην Παλλήνη!
Το Club SEAT σε συνεργασία με το "The Wall" εξασφάλισε και κληρώνει για 5 τυχερά μέλη του διπλές προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στην πίστα αναρρίχησης.

Οι προσκλήσεις περιλαμβάνουν: επίβλεψη για 1 ώρα από το προσωπικό της πίστας, αναρριχητικό εξοπλισμό, χρήση του αθλητικού τραμπολίνο και του ιμάντα ισορροπίας.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 και με ένα απλό κλικ, διεκδίκησε μία από τις προσκλήσεις !

Στο πρωτοποριακό αναρριχητικό πάρκο "The Wall" που βρίσκεται στην περιοχή της Παλλήνης, μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη αναρριχητική πίστα σε όλη την Αθήνα όπου έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι έτοιμο να σας μυήσει στον "κάθετο κόσμο" της αναρρίχησης. Στο χώρο του πάρκου υπάρχει parking, αναψυκτήριο, κατάστημα ορειβατικών και αθλητικών ειδών, τετραπλό bungee traboline καθώς και το ολοκαίνουργιο "Roof Studio" όπου πραγματοποιούνται προγράμματα για στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας (Yoga, Pilates, Yogalates, Zumba). Στο χώρο διοργανώνονται και παιδικά πάρτι με ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες.

Κάνε κλικ στο link ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό και να είσαι εσύ ένας από 5 τυχερούς που θα απολαύσουν αυτό το συναρπαστικό άθλημα!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Οι υπόλοιποι μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό του Club SEAT!

Έναρξη Διαγωνισμού: Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013Λήξη Διαγωνισμού: Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ