2013-02-08 09:11:02
Φωτογραφία για Πύργος: Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ληστείας στην Εθνική Τράπεζα τον Απρίλιο του 2012
Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ για την εξιχνίαση της απόπειρας ληστείας στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Πύργου τον περασμένο Απρίλιο. Πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται μια αρκετά μεγάλη σε αριθμό μελών σπείρα κακοποιών με τουλάχιστον έξι υπηκόους Αλβανίας, έναν Ρουμάνο, και τέσσερις Έλληνες.

Η σπείρα δραστηριοποιείται από το 2010 και έως τώρα έχει διαπράξει 17 ληστείες σε τράπεζες και άλλα καταστήματα και παραβιάσεις ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ακόμα έκλεβαν οχήματα τα οποία χρησιμοποιούσαν στις πράξεις τους αυτές.

Στην περίπτωση του Πύργου η σπείρα είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα μάρκας Aprilia από την περιοχή των Πατησίων στα τέλη Μαρτίου 2012. Στις 12 του Απρίλη τουλάχιστον δύο από τους δράστες χτύπησαν ανεπιτυχώς το υποκατάστημα της ΕΤΕ στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr τρεις από τους δράστες είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι μερικές εβδομάδες νωρίτερα όταν είχαν εντοπιστεί στην περιοχή του ΚΤΕΛ στον Πύργο μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Skoda. Τότε για τους δράστες δεν είχε προκύψει κάτι επιβαρυντικό.

Η σύνδεσή τους με την υπόθεση του Πύργου, προέκυψε μέσα από ίχνη που είχαν αφήσει πίσω τους, τα οποία χάρη στην σωστή δουλειά της Σήμανσης στον Πύργο, εντοπίστηκαν και ταυτοποιήθηκαν.

Πηγή: Γιάννης Σπυρούνης-ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ