2013-02-08 07:35:03
Φωτογραφία για Φουλάρια: Το αγαπημένο αξεσουάρ των stars
Ένα φουλάρι μπορεί αυτόματα να αναβαθμίσει ένα every-day look. Και φαίνεται πως οι διάσημες κυρίες το έχουν καταλάβει και επιλέγουν σχεδόν σε κάθε τους εμφάνιση ένα φουλάρι που είναι εάν από τα αγαπημένα fashion items, σύμφωνα με το βρετανικό Vogue.

H Οlivia Palermo συνδύασε το φουλάρι της με ένα μακρύ αμάνικο, γούνινο γιλέκο και flat μπότες, η Kate Moss με ένα animal print παλτό, κολάν και uncle booties, η Eva Longoria με skinny τζιν και γόβες και η Alessandra Ambrosio με μια μακριά φούστα και μια εντυπωσιακή κροκό τσάντα.

H Miranda Kerr χρησιμοποίησε το φουλάρι της σαν συμπλήρωμα στο μαύρο, δερμάτινο jacket της, ενώ η Jessica Alba δημιούργησε το τέλειο καθημερινό outfit με μια chunky ζακέτα και ένα slouchy τζιν. Τέλος, η Reese Witherspoon προσέθεσε μια χαρούμενη πινελιά στο total black look της.

Είτε αποφασίσετε να δέσετε το φουλάρι σας με έναν από τους τρόπους που σας υπέδειξαν οι διάσημες κυρίες, είτε αποφασίσετε να το αφήσετε να πέφτει ριχτό όπως έκανε η Alessandra Ambrosio το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα καλό.


Αν είστε fan της μονοχρωμίας όμως θα πρέπει να προσέξετε, κυρίως όσον αφορά στα σκούρα χρώματα, τα οποία καλό είναι να «σπάσετε» με κάτι πιο φωτεινό. Το ιδανικό θα ήταν να συνδυάζετε το monochromatic σύνολό σας με ένα φουλάρι σε απόχρωση που να ταιριάζει ή που να είναι κοντινή σε όσα φοράτε.

Αν δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να σπάσετε τη μονοχρωμία σας διαλέξτε τουλάχιστον ένα φουλάρι με διαφορετική υφή από το υπόλοιπο outfit.

Αν από την άλλη είστε fan των prints έχεις περισσότερες επιλογές και σίγουρα πρέπει να αποκτήσετε ένα με animal prints. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ