2013-02-07 21:43:24
Φωτογραφία για Λάβρος και κατά πάντων ο δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς...!!!
Σφοδρή επίθεση, τόσο κατά της Κυβέρνησης, όσο και κατά των συνδικαλιστικών οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΕ-ΠΕΔΑ) εξαπέλυσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2013.

     

 Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, η μεν Κυβέρνηση προσπαθεί με την κατάργηση του αυτοδιοίκητου των ΟΤΑ να βάλει και τους δημάρχους στο κάδρο της αντίδρασης των πολιτών για τα μνημόνια, τα δε συνδικαλιστικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν αντέδρασαν ως όφειλαν στην έγκριση των 3 μνημονίων έως σήμερα…!

«Εμείς παρόλο αυτά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας», τόνισε ο δήμαρχος του Βύρωνα, ο οποίος ωστόσο δήλωσε πως και ο ίδιος έχει επιφυλάξεις για τον τρόπο με τον οποίο καλούνται να συντάσσουν προϋπολογισμούς πλέον οι δήμοι.

Χαρακτηρίζοντας τον προτεινόμενο προϋπολογισμό του Δήμου Βύρωνα για το 2013, ως απλά ένα «λογιστικό φύλλο» που «ικανοποιεί μονάχα την Τρόικα», ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε το Σώμα να τον εγκρίνει ούτως ώστε να λειτουργήσει ο δήμος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο φετινός προϋπολογισμός είναι μειωμένος σε σχέση με πέρυσι κατά 6 εκ. ευρώ περίπου και αγγίζει περίπου τα 51 εκ. ευρώ. «Και εγώ έχω πολλές επιφυλάξεις. Δεν μας επιτρέπουν να δείξουμε το όραμά μας για την πόλη και τη διεκδικητικότητά μας. Προσπαθούν να μας βάλουν και εμάς στο κάδρο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Χαρδαλιάς.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Direct Closer: Cydia tweak free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Direct Closer: Cydia tweak free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ