2013-02-07 12:03:02
Φωτογραφία για Γκρι: Το χρώμα passe partout που ποντάρουν οι fashionistas και 4 τρόποι να το συνδυάσεις
Επένδυσε σε κομμάτια στην πιο διαχρονική και μοντέρνα απόχρωση και συνδύασέ τα με τον πιο stylish τρόπο για να εντυπωσιάσεις με κάθε σου εμφάνιση.

Από το γραφείο μέχρι την βραδινή σου έξοδο, επέλεξε κομμάτια στις αποχρώσεις του γκρι για να βγεις κερδισμένη. Εμπνεύσου από τις fashionistas και μάθε πώς να συνδυάσεις το γκρι χρώμα με κάθε λουκ.

Γκρι τοπ:

Ένα t-shirt ή ένα loose τοπάκι στις αποχρώσεις του γκρι είναι must have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Αποθέωσε μια casual εμφάνιση, συνδυάζοντας το skinny παντελόνι σε έντονο χρώμα με το γκρι t-shirt, το δερμάτινο τζάκετ και τα biker μποτάκια σου.

Για ένα πιο chic outfit, πόνταρε σε μια πένσιλ μαύρη φούστα, εντυπωσιακές γόβες και glamorous αξεσουάρ και ολοκλήρωσε το λουκ σου με το ένα απλό γκρι t-shirt.

Γκρι πουλόβερ:

Oversized, εφαρμοστό, με φαρδύ γιακά ή κασμιρένιο ύφασμα, όποια εκδοχή του και αν επιλέξεις, το γκρι πουλόβερ θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τις κρύες μέρες του χειμώνα.


Φόρεσέ το με το buggy τζιν σου και ένα oversized παλτό ή δημιούργησε το τέλειο mix&match σύνολο συνδυάζοντας το με το super trendy τζιν πουκάμισο και leather jacket.

Γκρι παλτό:

Classy και διαχρονικό, το παλτό στις αποχρώσεις του γκρι είναι ένα κομμάτι που θα το φορέσεις σε κάθε περίοδο της ζωής σου.

Το γκρι πανωφόρι είναι η πιο safe επιλογή ακόμη και για τις πιο τολμηρές. Δώσε μια chic πινελιά σε ένα funky σύνολο με έντονα χρώματα και έντονα prints.

Ολοκλήρωσε μια κομψή casual εμφάνιση με κομμάτια στις αποχρώσεις του μαύρου και του λευκού, επιλέγοντας ένα cozy, oversized γκρι παλτό.

Total γκρι:

Αν βαρέθηκες τα μαύρα σύνολα, και τα μουντά κοστούμια η πιο stylish και ταυτόχρονα κομψή λύση, βρίσκεται σε μια total γκρι εμφάνιση.

Μια πένσιλ φούστα, ένα ζιβάγκο και ένα blazer σε γκρι αποχρώσεις αποτελούν την τέλεια πρόταση ακόμη και για το γραφείο. Δώσε μια glam πινελιά στο outfit επιλέγοντας χρυσά αξεσουάρ για το λαιμό, τα αυτιά ή τα χέρια.

Για μια πιο νεανική εμφάνιση, πόνταρε σε μια ψηλόμεση παντελόνα, ένα loose τοπ και ψηλοτάκουνες πλατφόρμες και κέρδισε τις εντυπώσεις με το στυλ σου.

Σουζάνα Κεγγίτση

http://www.faysbook.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ