2013-02-07 11:46:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Κλείδωσε το πρόγραμμα της επίσκεψης του Eυρωπαίου Eπιτρόπου Γιοχάνες Χαν - Βλέπει φορείς, πάει λιμάνι
"Κλείδωσε" χθες το πρόγραμμα της επίσκεψης του επιτρόπου περιφερειακής ανάπτυξης Γιοχάνες Χαν, ο οποίος έρχεται στην Πάτρα το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου, στην πρώτη του επίσκεψη εκτός Αθηνών.

O Ευρωπαίος αξιωματούχος θα έχει συναντήσεις στο ξενοδοχείο "Πόρτο Ρίο" με τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών της Δυτικής Ελλάδας (περιφερειάρχη, βουλευτές, δημάρχους) και των παραγωγικών φορέων (Επιμελητήρια, κά).

Κύριο αντικείμενο των επαφών του Γιόχαν Χαν θα είναι η επανεκκίνηση των αυτοκινητόδρομων (Ολυμπία Οδών, Ιόνια Οδός) και στήριξη ΜμΕ μέσω του ΕΣΠΑ.

Επίσης θα επισκεφθεί το λιμάνι της Πάτρας ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Η επίσκεψη του Επιτρόπου στην Πάτρα, αποτελεί μέρος του κύκλου επαφών που έχει με τις δυνάμεις της ελληνικής περιφέρειας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε όλες τις έδρες των περιφερειών της χώρας και αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τους τοπικούς φορείς να θέσουν σε επίπεδο κορυφής πιεστικά τα ζητήματα ανάπτυξης της περιοχής.

Τον Γιοχάνες Χαν θα υποδεχθεί στην Περιφέρεια ο Απόστολος Κατσιφάρας και θα τον συνοδεύσει σε όλες τις επισκέψεις του στην Δυτική Ελλάδα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ