2013-02-07 09:30:03
Φωτογραφία για «Έχει το γκολ στις φλέβες του!»
O προπονητής της Έμελεκ, Γουστάβο Κιντέρος, δεν ήθελε να χάσει τον Φιγκερόα ενώ τονίζει πως είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός και μπορεί να βοηθήσει κάθε ομάδα!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της Έμελεκ στην εφημερίδα «Goal» για τον Φιγκερόα «Για τον σχηματισμό της Έμελεκ ο Φιγκερόα ήταν πολύ σημαντικός. Δυστυχώς πλέον δεν είναι μαζί μας. Ο Λούτσο δουλεύει με μεγάλο επαγγελματισμό και η φυσική του κατάσταση ήταν στο ακέραιο όσο έπαιξε υπό τις οδηγίες μου. Δεν είναι νεαρός και γνωρίζει να προσέχει τον εαυτό του, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γκουστάβο Κιντέρος.

Για τους τραυματισμούς που είχε ο Φιγκερόα: «Δεν ήταν τόσο δραματικά τα πράγματα, μαζί μου είχε μονάχα έναν τραυματισμό στον αστράγαλο που χρειάστηκε επέμβαση. Χρειάζεται να τον βοηθήσουν στον νέο του σύλλογο και εφόσον επανέλθει στο 100% της φυσικής του κατάστασης θα γίνει πολύ σημαντικός. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να είναι σημαντικός στις περισσότερες ομάδες του κόσμου».


Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Αργεντινού επιθετικού είπε: «Πρόκειται για επιθετικό, καθοριστικό στην περιοχή, με ευχέρεια στο εναέριο παιχνίδι: στο χτύπημα με το κεφάλι, με καλή τεχνική κατάρτιση. Ολοκληρωμένος επιθετικός έχει το γκολ στις φλέβες του. Η ταχύτητά του δεν είναι όπως στα 25 του, αλλά σαφώς έχει αποκτήσει εμπειρίες και λειτουργεί διαφορετικά. Λειτουργεί εξαιρετικά όταν υπάρχουν καλοί εξτρέμ για να τον τροφοδοτούν με σέντρες. Φυσικά μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε σύστημα παιχνιδιού».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ