2013-02-06 21:31:04
Φωτογραφία για Oλυμπία Οδός: Δεν ευθυνόμαστε για την καθυστέρηση της παράδοσης του κόμβου Εγλυκάδας της Περιμετρικής
Απαντήσεις σχετικά με το θέμα της παράδοσης του κόμβου Εγλυκάδας της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών (ΕΠΠ) δίνει η Ολυμπία Οδός, με αφορμή δημοσιεύματα που την εμφανίζουν να αρνείται «να προβεί σε αδειοδότηση για την ασφαλή διάνοιξή του».

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: "Σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. και τις νόμιμες διαδικασίες, αρμόδιοι φορείς για την αδειοδότηση της λειτουργίας νέων οδικών τμημάτων και την έγκριση μελετών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων είναι το Υπουργείο Υποδομών και οι κατά τόπους Υπηρεσίες Τροχαίας.

Επομένως, δεν τίθεται κανένα θέμα αρνήσεως από πλευράς της εταιρίας.

Η Ολυμπία Οδός ενημερώθηκε προσφάτως από το Υπουργείο Υποδομών για την επικείμενη παράδοση στην κυκλοφορία της οδού Ελ. Βενιζέλου, η οποία θα συνδέσει την Ευρεία Παράκαμψη Πατρών με το λιμάνι, μέσω του Κόμβου Εγλυκάδας, και έπειτα από σχετική συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, συνεργάζεται με τις αρμόδιες Υπηρεσίες ώστε το συντομότερο δυνατόν να εφαρμοστούν όλες οι εγκεκριμένες ρυθμίσεις που στοχεύουν στην ομαλή μετάβαση της κυκλοφορίας από την ΕΠΠ στο τοπικό δίκτυο και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων."

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ