2013-02-06 19:50:00
Φωτογραφία για «Φιλική» ισοπαλία των Ελπίδων με Σκωτία
Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου παρουσία περίπου 4.000 φιλάθλων, η Εθνική Ελπίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το αντίστοιχο συγκρότημα της Σκωτίας.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι σε καμία περίπτωση ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα, αφού η ελληνική ομάδα διατήρησε συντριπτική υπεροχή και έχασε πολλές «κλασικές» ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Καρέλης με κεφαλιά, αξιοποιώντας τη σέντρα του Βέλλιου, για να ισοφαρίσουν οι Βρετανοί στο 58΄ με πέναλτι του Ουάτ, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Λυκογιάννη στον Μακένζι.

Έως τη λήξη του αγώνα η Εθνική άσκησε πολύ μεγάλη πίεση στον αντίπαλό της. Στο 61΄ ο Τριανταφυλλόπουλος, μόνος στην περιοχή, αστόχησε με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, στο 65΄ ο Κέτινγκς απέκρουσε το κοντινό σουτ του Γιαννιώτα, στο 67΄ ο Μπάλλας μόνος πλάσαρε άουτ, στο 69΄ ο Κολοβός από εξαιρετική θέση σούταρε στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα και στο 85΄ ο Γιαννιώτας πέρασε τέσσερις αντιπάλους αλλά αστόχησε σουτάροντας από το πέναλτι.

«Η διαφορά δυναμικότητας με τη Σκωτία ήταν ξεκάθαρη. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και είναι κρίμα που μια τέτοια εμφάνιση δεν συνοδεύθηκε από τη νίκη. Η ομάδα αυτή προετοιμάζεται για το νέο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελπίδων, αλλά και για το Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 της Τουρκίας,» σχολίασε ο τεχνικός των Ελπίδων, Κώστας Τσάνας
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ