2013-02-06 16:35:23
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλει ασφαλιστή στο Ηράκλειο Κρήτης για τη συμπεριφορά και τις ελλιπείς υπηρεσίες του
Τον Ιουνιο του 2012 εκανα διακοπή της ασφάλειας ζωης της αγροτικής εφόσον λογικά θα μετανάστευα στο εξωτερικό. 

Σε συνάντηση που ειχα με τον ασφαλιστή της αγροτικής κατόπιν ραντεβου για την διακοπή της ασφάλειας, Μακη Πετρακη ο οποιος εχει γραφειο στην Μαχης Κρητης στο Ηρακλειο Κρητης κατέβαλα όλα τα δικαιολογητικά και φυσικά μου ειπε τις περεταίρω διαδικασίες.

Ότι θα μου επιστραφεί καποιο ποσον σαν εφαπαξ από τα χρονια που ειμουν ασφαλισμένη.. λογο λοιπον της αναχώρησης μου για το εξωτερικό αμεσως τις επομενες μερες ηταν αδυνατον να μπορεσω να εισπράξω τα χρηματα από την αγροτικη τραπεζα και εκανα πληρεξούσιο στον Μακη Πετρακη ασφαλιστή της αγροτικης. Μετα από συμφωνία ο ασφαλιστής δεχτηκε με χαρα να γινει πληρεξούσιος.

Από τοτε λοιπον εδώ και 7 μηνες ο ασφαλιστής δεν με ενημέρωσε.. μετα από τηλεφωνημα που ειχα μαζι του περιπου 2 μηνες μετα την εγκατάσταση μου στο εξωτερικο μου ειπε ότι δεν εχει ενημερωθεί ακομη από την αγροτική ασφαλιστική.


Περασαν 7 μηνες σχεδον ο ασφαλιστής δεν εδωσε σημείο ζωης.. χθες 4.2. 2013 μετα από τηλεφωνημα που ειχα με την αγροτική ασφαλιστική με ενημέρωσαν ότι τα χρηματα τα εχει παρει ο πελατης.

Δηλαδη ο Μακης Πετρακης ασφαλιστής της αγροτικης που ειχα κανει πληρεξουσιο.

Μετα από πολλα τηλεφωνα για να μπορεσω να επικοινωνήσω με τον ιδιο στάθηκε αδυνατον αφου ο Πετρακης δεν ανταποκρινόταν στα αλλεπάλληλα τηλεφωνηματα που του εκανα.

Ουτε στο email που εστειλα στο γραφειο του πετρακη δεν πηρα απαντηση καθως η κορη του που βλεπει τα email του ισχυρίστηκε ότι δεν το ειδε.

Συγκεκριμένα 4.2.2013 μιλησα με την κορη του η οποια εργαζετε στο γραφειο του πατερα της ( Μακη Πετρακη) και μου ειπε ότι θα εποικινωνησει μαζι μου μετα από συνεννόηση με τον πατερα της το οποιο δεν εγινε.

Και εννοώ δεν με πηρε κανεις να με ενημερωση.

Δεν ξερω αν ο ασφαληστης πηρε η δεν πηρε τα χρηματα αφου δεν ανταποκρινετε στα τηλεφωνηματατα μου..

Παρακαλω αν βλεπει καποιος αρμοδιος ας με διαφωτισει τι μπορω να κανω για να βρω καποια ακρη..

Να σημειωθεί οτι καλέσαμε τον κ. Πετράκη σε συνομιλία για να μας πει τη δική του άποψη και ο ίδιος, βρίζοντας μας, ισχυρίστηκε οτι δεν γνωρίζει τους ανθρώπους που τον καταγγέλουν και μας έκλεισε το τηλέφωνο, δείχνοντας αγένεια και κυρίως απροθυμία για την ομαλή λύση του ζητήματος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ