2013-02-06 13:30:04
Φωτογραφία για Έτσι έμεινε ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ
Ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε στον Πάμπλο Γκαρσία ότι τον υπολογίζει, με τον Ουρουανό να τονίζει ότι δεν θέλει χάρες και ότι πρέπει να παίζει μόνο αν το αξίζει. Διαβάστε τους διαλόγους.

Το θέμα με τον Γκαρσία ανήκει στο παρελθόν για τον δικέφαλο, αφού όλες οι πλευρές συμφώνησαν στο να παραμείνει στην ομάδα, προς ικανοποίηση του κόσμου. Ο Γκαρσία μάλιστα είναι πιθανόν να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ το Σάββατο, λόγω και τις τιμωρίας του Κάτσε. Τι ειπώθηκε όμως με τον προπονητή του ΠΑΟΚ και λύθηκε η παρεξήγηση; Διαβάστε τους διαλόγους, όπως αναφέρονται στην SportDay.

«Καθίστε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και βρείτε τα για το καλό της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους και μας χρειάζεται», ήταν το... μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη. Ο Δώνης στη συνέχεια μίλησε στον παίκτη για την χρησιμοποίησή του.

«Είναι χαρά μου να βλέπω να παίζουν καλά παίκτες 36 ετών, όπως συνέβη και στις προηγούμενες ομάδες που ήμουν προπονητής
. Σε υπολογίζω. Μακάρι να βοηθήσεις, όπως όντως μπορείς την ομάδα. Το χρειαζόμαστε αυτό». «Έβλεπα ότι δεν με αντιμετώπιζες όπως πρώτα και κατάλαβα ότι δεν με υπολογίζεις», του απάντησε ο Ουρουγουανός για να πάρει ξανά το λόγο ο Δώνης: «Έχω να ασχοληθώ με πάρα πολλούς παίκτες, ενώ υπήρχαν και οι μεταγραφές, που έπρεπε να εξετάσω αρκετούς ποδοσφαιριστές πριν τους πάρουμε. Δεν έχω αλλάξει άποψη για σένα και σε σέβομαι πάρα πολύ. Μην αδικείς κάποιον που δεν έχει πρόθεση να σε αδικήσει».

Παράλληλα, ο Γκαρσία ξεκαθάρισε: «Δεν θέλω να μου κάνεις χάρη. Αν δεν είμαι καλός πρώτος εγώ θα πάω σπίτι μου». «Δεν θα κάνω χάρη σε κανέναν, όπως δεν το έκανα και στις άλλες ομάδες που βρέθηκα αν δε είσαι καλός δεν θα παίζεις», του τόνισε ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ