2013-02-06 09:33:02
Φωτογραφία για Η απάντηση της Μαριώς στον Αγάθωνα για τη δήλωση ότι τραγουδά απαίσια
Απάντηση σε όσα είπε ο Αγάθωνας πριν από λίγες μέρες στο "Όλα Μπάχαλο" για την Μαριώ, έδωσε η τραγουδίστρια στη "Μεσημεριανή Μελέτη".

Συγκεκριμένα, ο ρεμπέτης είχε πει μεταξύ των άλλων ότι η Μαριώ τραγουδά απαίσια. "Δεν θα έπρεπε να τραγουδάει ρεμπέτικα", είπε χαρακτηριστικά ο Αγάθωνας.

Η ρεμπέτισσα από την πλευρά της απάντησε στα συγκεκριμένα σχόλια: "Δεν με στεναχωρεί ότι είπε ο Αγάθωνας. Έχω την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου. Αυτό μόνο με ενδιαφέρει, να είναι καλά η οικογένειά μου. Ο Αγάθωνας ότι και να πει δεν με αφορά, δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τα λόγια του. Το 1992 συνεργαστήκαμε μαζί του δεν γίναμε ποτέ φίλοι. Δεν είχα ποτέ καμία επικοινωνία μαζί του".

Η Μαριώ συνέχισε λέγοντας πως "δεν τον πήρα τηλέφωνο για να του μιλήσω για την επιλογή του να πάει στην Eurovision. Δεν ξέρω καν το τηλέφωνό του. Δεν θα πήγαινα στην Eurovision, έχω πάει στο φεστιβάλ τραγουδιού. Του εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι καλά με την οικογένειά του. Αν είμαι καλή τραγουδίστρια το ξέρει ο κόσμος. Το ρεμπέτικο τραγούδι το υπηρετώ τόσα χρόνια, είναι στάση ζωής", κατέληξε.

Πηγή: cosmo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ