2013-02-06 09:02:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Ανθρωποφαγία στην Αθήνα;
Στο φως της δημοσιότητας βλέπουν οι ανατριχιαστικές καταγγελίες περί ανθρωποφαγίας σε προάστια των Αθηνών, όπου Έλληνες που πλήττονται από την οικονομική κρίση, φέρονται να φτάνουν στο σημείο να τρώνε τα ίδια τους τα παιδιά. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των νεκρών βρεφών που βρέθηκαν σε κάδους ανακύκλωσης στην Αθήνα.

Συγκλονιστικές είναι οι αναφορές από τους συμπολίτες μας τις οποίες μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο πρακτορείο L'Équipe και αναδημοσίευσε η αμερικανική Independent, που περιγράφουν μια εφιαλτική εικόνα των Αθηνών, υποστηρίζοντας ότι ενδείκνυται να αυξηθούν τα κρούσματα κανιβαλισμού σε συγκεκριμένα μέρη της Ελλάδας εάν η κρίση εμβαθύνει κι άλλο.

Οι αναφορές να κάνουν λόγο για το μαγείρεμα και τεμαχισμό ενός νεκρού βρέφους, το οποίο γεννήθηκε νεκρό ή πέθανε αμέσως μετά την γέννα λόγω των άσχημων συνθηκών που επικρατούν.

Ρίγη ανατριχίλας προκαλούν τα όσα καταγγέλλει κρεοπώλης, μιλώντας στο πρακτορείο L'Équipe: «Πριν μερικούς μήνες έβλεπα κάτι άτομα να ψάχνουν στα σκουπίδια έξω από το μαγαζί μου προκειμένου να βρουν κρέας. Στην αρχή νόμιζα ήταν τίποτα μετανάστες αλλά τους άκουσα να μιλούν καθαρά Ελληνικά! Ανάμεσα τους ήταν και μια γυναίκα με ένα μωρό στην αγκαλιά της. Δύο εβδομάδες μετά το μωρό δεν ερχόταν η ίδια ομάδα χωρίς το μωρό».


Αυτά είναι τα αποτελέσματα της τρικομματικής διακυβέρνησης και της μνημονιακής πολιτικής που ασκούν τα τελευταία χρόνια όλοι οι πολιτικοί μας. Ποιο θα είναι το επόμενο στάδιο για την Ελλάδα; Η κατάκτηση της από τους Γερμανούς και τους τραπεζίτες;

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με τυφλές απεργίες...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με τυφλές απεργίες...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ