2013-02-06 04:52:04
Φωτογραφία για Οι εξομολογήσεις μίας συνοδού...
Εννιά χρόνια εξασκεί το επάγγελμα της συνοδού κι έχει βρεθεί με περισσότερους από 900 άνδρες. Ομολογεί ότι ποτέ δεν έκρυψε την...

εργασία της από τους γονείς της, αφού η μητέρα της ήταν εκείνη που την πήγε στη στάση λεωφορείου όπου θα συναντούσε τον πρώτο της πελάτη. Περήφανα τονίζει ότι αμειβόταν με 1.700 ευρώ κάθε συνεύρεση, ενώ επισημαίνει ότι τη 14η Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι περισσότεροι παντρεμένοι πηγαίνουν με συνοδούς και είναι η πιο πολυάσχολη εποχή της.

Η Rebecca ανακαλεί μνήμες από τις ημέρες της ως συνοδός και θυμάται ότι ο αγαπημένος της πελάτης ήταν 70 χρονών. Εδώ και τρία χρόνια συμβουλεύει άλλες γυναίκες για σχέσεις και ραντεβού, ενώ εκδίδει και βιβλίο με συμβουλές για σεξ και απιστία. «Αν ο άνδρας σας δεν θέλει πλέον σεξ είναι γιατί πολύ απλά το βρίσκει αλλού. Δεν θα δεχθεί να είναι σ’ ένα γάμο χωρίς σεξ» επισημαίνει η πρώην συνοδός και νυν συγγραφέας. Όπως προσθέτει: «Υπάρχουν γυναίκες που γνωρίζουν ότι ο άνδρας τους τις απατά αλλά δεν θέλουν να κάνουν πλέον έρωτα μαζί του».


Η Rebecca υπογραμμίζει ότι θεωρεί χρέος της να ενημερώσει άνδρες και γυναίκες για τους λόγους που οι παντρεμένοι άνδρες αναζητούν συντροφιά σε συνοδούς. «Οι άνδρες απατούν για διάφορους λόγους. Κάποιοι επιζητούν την οικειότητα που δεν βιώνουν σπίτι τους ή άλλοι επιθυμούν να ζήσουν το ρίσκο αν θα τους πιάσουν ή όχι», αποκαλύπτει η Rebecca η οποία μοιράζεται και μία ανάμνηση από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: «Ήμουν μ’ έναν πελάτη και μόλις τελειώσαμε το σεξ, τηλεφώνησε στη ρεσεψιόν και ζήτησε ένα μπουκάλι σαμπάνια και καθαρά σεντόνια γιατί σε μισή ώρα θα ερχόταν η γυναίκα του να περάσουν μαζί ένα ρομαντικό βράδυ για την ημέρα των ερωτευμένων. Εκνευρίστηκα πολύ. Πάντα σκέφτομαι τη γυναίκα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πάντα κατηγορούμαστε εμείς όταν ο άνθρωπος μέσα στη σχέση πρέπει να δείξει την πίστη του ακόμη κι αν του την πέφτει η πιο καυτή γυναίκα του πλανήτη».

Ξεκίνησε να δουλεύει ως συνοδός στην ηλικία των 25 ετών όταν δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της και καμία δουλειά δεν φαινόταν αρκετά καλή για να μπορέσει να συντηρηθεί. Εργάστηκε ως μοντέλο και χορεύτρια, ενώ το να γίνει συνοδός ήταν το αμέσως επόμενο βήμα. «Ενώ έπαιρνα 120 ευρώ τη βδομάδα ως ταξιδιωτική πράκτορας, επέστρεφα σπίτι από το πρώτο ραντεβού μου με 1700 ευρώ στην τσέπη!». Μέσα σε τρεις μήνες είχε δημιουργήσει δίκτυο εργασίας και κατάφερε να αγοράσει το δικό της διαμέρισμα. «Ο τύπος στην τράπεζα μου έδωσε αμέσως δάνειο λέγοντάς μου ότι ποτέ δεν είχαν κανένα πρόβλημα με κοπέλες του επαγγέλματός μου», εξομολογείται η Rebecca, η οποία επέλεγε τους πελάτες της με αυστηρά κριτήρια και απόλυτη οργάνωση.

Επέλεγε δουλειές που περιελάμβαναν διανυκτέρευση και κυρίως ταξίδια σε Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι, Παρίσι, Ελβετία. Με κάποιους πελάτες είχε στενή σχέση, ενώ ο αγαπημένος όλων ήταν ένας 70χρονος άνδρας, τον οποίο είχε διώξει από την κρεβατοκάμαρα η σύζυγός του επειδή ροχάλιζε! «Στην ουσία δεν κάναμε ποτέ σεξ αλλά η σχέση μας ήταν κάπως πιο συντροφική» τονίζει η πρώην συνοδός.

«Η απιστία δεν είναι μία υπόθεση άσπρο μαύρο. Υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες που οι άνθρωποι δεν έχουν άλλες επιλογές Το βιβλίο μου θα δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι άνδρες». Κι ενώ γράφει το βιβλίο της... απιστίας, παράλληλα γράφει και το βιβλίο της με τις συμβουλές περί σεξ, ενώ μέσω skype καθοδηγεί άνδρες στον δρόμο του φλερτ των ραντεβού και των σχέσεων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ