2013-02-06 02:33:03
Φωτογραφία για Η Land Rover αντεπιτίθεται!
Νέο Land Rover Freelander: Αναβάθμιση με αρωγό το Evoque

Tο Land Rover Freelander συνεχίζει την... πορεία του στη γκάμα της Βρετανικής μάρκας, στηριζόμενο εν πολλοίς πάνω στο Range Rover Evoque. Μάλιστα, στόχος της Land Rover είναι το 3ης γενιάς Freelander να αυξήσει τις διαστάσεις του σε σχέση με σήμερα, ώστε να αποτελέσει την πιο οικογενειακή εκδοχή του Evoque.

Υπό αυτό το πρίσμα, η σχεδίασή του σε ένα μεγάλο μέρος του αμαξώματός του θα έρθει από το «αδελφό» μοντέλο της Range Rover, με τις περισσότερες αλλαγές να συναντώνται μετά το εμπρόσθιο τμήμα. Σύμφωνα με τους κατασκόπους μας, η οροφή θα βρεθεί υψηλότερα, το εμβαδόν των πλαϊνών τζαμιών θα μεγαλώσει και το πίσω τμήμα θα είναι περισσότερο κάθετο, τονώνοντας και τη χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ.

Αλλωστε, ο έξτρα αυτός χώρος θα χρειαστεί και για τις νέες εκδόσεις με 7θέσια διάταξη και μακρύτερο μεταξόνιο από την παραδοσιακή 5θέσια. Στο κομμάτι των κινητήρων, το Freelander αναμένεται να έχει τα ίδια μοτέρ με το Evoque, δηλαδή το 2λιτρο turbo των 240 ίππων και το 2,2 λίτρων diesel των 2,2 λίτρων (150 & 190 PS).
autotriti.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ