2013-02-05 21:04:36
Φωτογραφία για Ιβάν Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ είμαι... εγώ!
Ο Ιβάν Σαββίδης έκοψε το βήχα σε όλους τους... περίεργους, με το ένδυμα του οργανωμένου οπαδού, θέτοντας το δίλημμα: είτε μαζί του, είτε απέναντι! Αυτομάτως σταμάτησε η συλλογή υπογραφών σε βάρος του Δώνη Με το περιτύλιγμα της ενότητας ("επιβάλλεται να ισχύσει ένας απαράβατος κανόνας, για να οδηγήσουμε τον ΠΑΟΚ στο ανταγωνιστικό επίπεδο που ονειρευόμαστε: όλοι μαζί, ενωμένοι"), ο μεγαλομέτοχος του "δικεφάλου" έκανε σήμερα επίδειξη ισχύος σ' εκείνους που προσπάθησαν, τις τελευταίες 48 ώρες, να τον υποκαταστήσουν στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Κατ' αρχήν, αποδοκίμασε τις πιέσεις που δέχτηκε, τόσο για απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο, όσο και για ανάδειξη του "εκλεκτού" της εξέδρας, Πάμπλο Γκαρσία ("είναι ...περίεργα τα αιτήματα, όπως ποιούς ν' απολύσουμε, ποιούς να προσλάβουμε, ποιοί ποδοσφαιριστές πρέπει να παίζουν κ.α.), με γνώμονα ότι τις αποφάσεις, στη νέα εποχή του ΠΑΟΚ, παίρνει μόνος του:


"Το καλοκαίρι του 2012, προκειμένου να γραφτούν νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ανέλαβε την ΠΑΕ ένας άνθρωπος με μεγάλες φιλοδοξίες, προσφέροντας ελπίδα και όραμα για μία ομάδα υγιή, ανεξάρτητη, ασυμβίβαστη".

Ακολούθησε η... φοβέρα, προς όσους θα ξεφύγουν από το δόγμα του: "Οποιος θέλει ν' αποσταθεροποιήσει το κλίμα της ομάδας, θ' αναγκαστεί ν' αντιταχθεί σ' αυτήν, και τελικά θ' αποτύχει"!

Τόσο ξεκάθαρο ήταν το μήνυμά του, που ύστερα από λίγο σταμάτησαν να συγκεντρώνονται, μέσω facebook, υπογραφές σε βάρος του Γιώργου Δώνη!

Επίσης ξεκάθαρη, όμως, ήταν και η αποστασιοποίησή του από κάποιες κακές συνήθειες, στο διάστημα που τα ηνία της ομάδας κρατούσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης: "Μπροστά στο παρελθόν υποκλινόματε, αλλά μπροστά στο μέλλον σηκώνουμε τα μανίκια, και δουλεύουμε. Μπορούμε, και πρέπει, να στηριζόμαστε στο παρελθόν, αλλά δε θα ζήσουμε σ' αυτό".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ