2013-02-05 20:47:39
Φωτογραφία για ΣΙΩΠΗΣ : ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ...
Για τον αγώνα των Νέων του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, μίλησε ο αρχηγός των ερυθρόλευκων, Μανώλης Σιώπης.

Ο αμυντικός μέσος του Θρύλου τόνισε ότι η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη από καθαρά δικά της λάθη, αφού μπορούσε να έχει κατακτήσει τους τρεις βαθμούς!

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο που είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα. Δεν καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να παίξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε και δεν ήμασταν καλοί.

Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο μπορέσαμε να προηγηθούμε και μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη στο ματς. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σημειώσουμε και ένα δεύτερο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία. Χάσαμε τη νίκη από καθαρά δικά μας λάθη. Το καλό είναι ότι η ομάδα ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή της και δεν πρέπει να μείνουμε στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο αλλά να κοιτάξουμε τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ