2013-02-05 20:33:36
Φωτογραφία για Η ΠΡΩΤΗ... «ΕΠΙΣΗΜΗ» ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Μίτσελ και των συνεργατών του.

Με τον Μίτσελ να πραγματοποιεί την πρώτη του «επίσημη» εμφάνιση στο Ρέντη, μαζί με τους συνεργάτες του και να «συστήνεται» στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η προπόνηση της ομάδας μας.

Αυτή δεν έγινε δίχως ελλείψεις. Απουσίασαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, λόγω υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, στα οποία έχουν κληθεί, αλλά και οι τραυματίες.

Συγκεκριμένα, ο Ρόι Κάρολ έκανε θεραπεία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση. Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο έκανε θεραπεία, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε θεραπεία και έντονο αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κινήθηκε ο Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και προφυλάχθηκε.


Στη σημερινή προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων Χουτεσιώτης, Βλάχος, Σιώπης, Λεάντρο, Βούρος, Βέργος, Βουτσιώτης, Ρουγκάλας και Λύρας, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση της δουλειάς του νέου τους προπονητή, Μίτσελ.

Έκαναν ασκήσεις τεχνικής και πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, ενώ δούλεψαν πολύ και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Έκλεισαν το πρόγραμμα, το οποίο διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα, με δίτερμα και πολλές οδηγίες από τον Μίτσελ. Αύριο θα γυμναστούν το πρωί, στις 10:30.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ