2013-02-05 18:38:04
Φωτογραφία για Σπάνε τον αποκλεισμό στα Χανιά-Αναχωρεί το βράδυ πλοίο της ΑΝΕΚ από τη Σούδα φορτωμένο με αγροτικά προϊόντα
Το αίτημα των αγροτών που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο λιμάνι της Σούδας για εξεύρεση λύσης το αργότερο μέχρι το βράδυ της Τρίτης φαίνεται ότι εισακούστηκε καθώς... σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΑΝΕΚ διαβεβαίωσε αγροτοσυνδικαλιστές με τους οποίους πραγματοποίησε συνάντηση το πρωί, ότι το πλοίο "Έλυρος" πρόκειται να αναχωρήσει το βράδυ μεταφέροντας αγροτικά προϊόντα στον Πειραιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πιθανότερη ώρα αναχώρησης είναι στις 11 ενώ ήδη είναι έτοιμες 39 νταλίκες φορτωμένες με οπωροκηπευτικά από τη Κουντούρα, τα Φαλάσαρνα το Λαφονήσι, και την ευρύτερη περιοχή της Κισάμου.

Επιστράτευση ετοιμάζεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση

Τον μέτρο της επιστράτευσης αναμένεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, στους ναυτεργάτες.

Η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως απόψε, Τρίτη, βράδυ, με την αποστολή φύλλων πορείας στους ναυτεργάτες, με σκοπό την Τετάρτη τα ξημερώματα να προσέλθουν στις δουλειές τους.


Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν η απόφαση έχει τη σύμφωνη γνώμη των άλλων δυο κυβερνητικών εταίρων.

Σημειώνεται ότι ιδιαίτερα από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ, στελέχη της υποστήριζαν πως η κυβέρνηση πρέπει να αναμένει μέχρι αύριο.

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου το μέτρο αποφασίστηκε καθώς η προθεσμία που έδωσε χθες στους ναυτεργάτες ο υπουργός Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης, ακυρώθηκε σε συνέχεια της σημερινής νέας 48ωρης που αποφάσισε η ΠΝΟ.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η φωτογραφία της ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η φωτογραφία της ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ