2013-02-05 11:38:03
Φωτογραφία για Μήνυση για κομπίνα σε πρακτορείο γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη
Μήνυση με την οποία καταγγέλεται “κομπίνα” σε πρακτορείο που διατηρεί γνωστή ασφαλιστική εταιρεία στη Θεσσαλονίκη υποβλήθηκε στην εισαγγελία.

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ασφαλιστική πράκτορας, η οποία ισχυρίζεται ότι τόσο η ίδια όσο και οι πελάτες της ζημιώθηκαν με 230.000 ευρώ.

Οπως υποστηρίζει στη μήνυσή της η ασφαλιστική πράκτορας απασχολήθηκε στο συγκεκριμένο γραφείο ενώ εκπαιδεύτηκε και στα κεντρικά γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας ασφάλιζε τους πελάτες της με τον κωδικό άλλου ασφαλιστικού πράκτορα καθώς όπως της είπαν «ο δικός της καθυστερούσε να εγκριθεί». Σύμφωνα με τη μήνυση στη συνέχεια της προτάθηκε εκτός από ασφάλειες οχημάτων να ασχοληθεί και με επενδυτικά κεφάλαια. Το πρόγγραμμα που της παρουσιάστηκε θα απέδιδε 5% τόκο μηνιαίως. Οπως αναφέρει και η ίδια πείστηκε από τους μηνυόμενους και κατέθεσε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της συνολικά 19.000 ευρώ στον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του “συναδέρφου” της! Μάλιστα σύμφωνα με τις καταγγελίες τον πρώτο μήνα εισέπραξε το επιτόκιο που αναλογούσε στην επένδυσή της και έτσι πείστηκε προτρέποντας στη συνέχεια και άλλους πελάτες της να επενδύσουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Συνολικά κατατέθηκαν στον ίδιο προσωπικό λογαριασμό 230.000 ευρώ!

agelioforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ