2013-02-05 09:36:36
Φωτογραφία για ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ... ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Ο Μίτσελ έπιασε αμέσως δουλειά στον Ολυμπιακό επισκεπτόμενος τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, όπου τα είπε με Κοβάσεβιτς, Νικοπολίδη, τεχνικό επιτελείο και Φουστέρ.

Συνοδευόμενος από τον Δουρέκα και τους τρεις βοηθούς του (Σάντσεθ, Βαγιέχο και Μοράλ) ο Μίτσελ βρέθηκε στο Ρέντη για να δει όλους τους χώρους της νέας του ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", έκανε διαρκώς ερωτήσεις για τις εγκαταστάσεις και όλες τις λειτουργίες κυρίως προς τον Δουρέκα.

Ξεναγήθηκε σε όλες τις εγκαταστάσεις προκειμένου να έχει εικόνα για τα πάντα. Μετέβη στο νέο του γραφείο, στα γήπεδα του προπονητηρίου, στο γυμναστήριο, στα ιατρεία και στις ειδικές αίθουσες αποκατάστασης αλλά και στην αίθουσα των τροπαίων του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια τα είπε και με τον Κοβάσεβιτς ενώ είχε συζήτηση με τον Νικοπολίδη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο αλλά και τον μεταφραστή της ομάδας. Μάλιστα συγκέντρωσε όλο το τιμ του Ολυμπιακού για να τους πει ορισμένα πράγματα για το τι θέλει αλλα και για να εξηγήσει τον τρόπο της δουλειάς του.


Εκτός των άλλων ο Νικοπολίδης τα είπε για αρκετά λεπτά και με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Σάντσεθ, που θα είναι εκ των βοηθών του Μίτσελ στους ερυθρόλευκους, με το κλίμα να είναι πολύ καλό.

Επιπροσθέτως βρέθηκε στο Ρέντη την στιγμή που έκανε θεραπεία ο Φουστέρ και, όπως έχουμε αναφέρει, ο Μίτσελ πήγε στον παίκτη, τον ρώτησε για το πόδι του και την κατάστασή του και γενικά έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το πότε θα τον έχει διαθέσιμο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ