2013-02-05 04:30:03
Φωτογραφία για Ο αποστολέας της σφαίρας στο υπ. Οικονομικών
Έφτασε στο πρωτόκολλο μέσω ΕΛΤΑ Κρήτης αποστολέα. Ο φάκελος περιείχε μία σφαίρα 9 mm και ένα απειλητικό σημείωμα για την ζωή του.

Τον έλεγχο διενεργεί η αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε γνωστό μόλις ο Γιάννης Στουρνάρας επέστρεψε στο γραφείο του μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό στο μέγαρο Μαξίμου. Ο επίμαχος φάκελος έφτασε σήμερα το πρωί στο ιδιαίτερο γραφείο του το οποίο ελέγχει την αλληλογραφία του υπουργού. Μόλις ο αρμόδιος υπάλληλος είδε την σφαίρα αλλά και το απειλητικό σημείωμα για την ζωή του Γιάννη Στουρνάρα, ενημέρωσε αμέσως τον υπουργό Οικονομικών.

Οι αρχές θεωρούν ότι ο αποστολέας είναι ο ίδιος με αυτόν που είχε στείλει φακέλους με σφαίρες σε ΔΟΥ της Κρήτης. Είναι ενδεικτικό ότι το σημείωμα που περιέχεται στον φάκελο, ο οποίος στάλθηκε από την Κρήτη μέσω ΕΛΤΑ, φέρει την υπογραφή «Κρητική Επανάσταση».

Το περιεχόμενο του φακέλου βρίσκεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί αν υπάρχουν αποτυπώματα ή κάποιο εύρημα που θα φέρει κοντά στον εντοπισμό του αποστολέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την 1η Φεβρουαρίου αντίστοιχος φάκελος είχε σταλεί στην εφορία Χανίων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ