2013-02-04 22:28:06
Φωτογραφία για Κασιδιάρης: «Tίποτα τα τσοντοκάναλα για τα Ίμια»
Εξώδικο στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έστειλε η Χρυσή Αυγή, επειδή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, τα μέσα ενημέρωσης αγνόησαν επιδεικτικά την συγκέντρωση που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο προς τιμήν των πεσόντων αξιωματικών στα Ίμια.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει πως «την ίδια ώρα τα κανάλια της διαφθοράς προβάλουν κατά κόρον τις άθλιες συγκεντρώσεις αριστεριστών και αναρχικών, μέχρι και τις περιοδείες του νέου "εθνοσωτήρα" Καμένου. Το κόμμα κάνει λόγο για την κρατική τηλεόραση του Σαμαρά που «σε ένα ρεσιτάλ ψεύδους και παραπληροφόρησης είδε 2.000 κόσμο στην συγκέντρωση για τα Ίμια»

Η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι το νομικό της τμήμα κατέθεσε ήδη εξώδικο στο Ε.Σ.Ρ. και πως θα χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο «για να σταματήσει επιτέλους αυτό το αίσχος». Μάλιστα, η Χρυσή Αυγή δίνει τη δική της εκδοχή στο γιατί τα κανάλια την αγνόησαν υποστηρίζοντας ότι οφείλεται στην καθίζηση που έχει υποστεί η ΝΔ στα ποσοστά της.

«Είναι ρητή η εντολή του Μαξίμου να μη γίνεται η παραμικρή αναφορά στην Χρυσή Αυγή, λες και έτσι ο κόσμος θα γυρίσει στις αγκάλες αυτών που πρόδωσαν τη χώρα και καταδυνάστευσαν τον λαό. Και μετά ξύπνησε ο Σαμαράς...» αναφέρει η Χρυσή Αυγή.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ