2013-02-04 19:46:35
Φωτογραφία για Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΟΙ... ΕΠΑΦΕΣ *PHOTO*
Ο Ολυμπιακός δημοσιοποίησε την φωτογραφία από την υπογραφή του συμβολαίου του Μίτσελ στην επίσημη σελίδα της στο Facebook αλλά και το Twitter, την ώρα που ο Ισπανός τεχνικός κάνει διαρκείς επαφές για τις ανάγκες της νέας του... αποστολής.

Ο Ισπανός τεχνικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2,5 ετών με τον Ολυμπιακό, με τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, να βρίσκεται στο πλευρό του, κάτι που μοιράστηκε η ΠΑΕ με τη φωτογραφία που ανάρτησε.

Ο Μίτσελ από την άλλη από την στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα είναι σε διαρκείς συζητήσεις με παράγοντες των ερυθρόλευκων. Έχει μιλήσει ήδη με τους κ.κ. Μαρινάκη, Βρέντζο, Κοβάσεβιτς, Λορένθο και Δουρέκα όπως και με τον Αντώνη Νικοπολίδη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Κάνει μάλιστα εντατικά... μαθήματα για την εκμάθηση της νέας του ομάδας, προκειμένου να μπει στο κλίμα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτό που απομένει είναι να γνωρίσει και να μιλήσει και στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για το τι ζητά και το τι περιμένει από αυτούς για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ