2013-02-04 19:03:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Caveman Βλαδίμηρος Κυριακίδης έρχεται  στο Πάνθεον
Το διήμερο 27 και 28 Φεβρουαρίου 2013 θα έρθει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για να παρουσιάσει στο θέατρο Πάνθεον της Πάτρας, την επιτυχημένη παράσταση «Caveman».

Πρόκειται για τον επιτυχημένο, σπιρτόζικο μονόλογο του Rob Becker που αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσιάζεται για 6η χρονιά από το θέατρο Coronet. Πρόκειται για παράσταση φαινόμενο που έχει ανέβει σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Παπαστάθη.

Ένας μονόλογος...προϊστορικός με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να ενσαρκώνει το ρόλο του ανθρώπου των σπηλαίων σε μια παράσταση που ξεχώρισε και αγαπήθηκε όσο λίγες στην Ελλάδα.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ανέλαβε το ρόλο το 2009 και έχει ξαναπαρουσιάσει τον «Caveman» στην Πάτρα. Τον ίδιο σπαρταριστό ρόλο έχουν παίξει και οι ηθοποιοί Γεράσιμος Γεννατάς, Χριστόδουλος Στυλιανού και Δημήτρης Σακατζής.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παρουσιάζει σε περιοδεία αυτό το διάστημα τον «Caveman» και μετά το Λουτράκι (20 και 21/2) θα σταθμεύσει στην Πάτρα, στο Πάνθεον για 2 παραστάσεις στις 21.15, στις 27 και 28/2.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο συμπαθής ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε έρθει στο Πάνθεον τον φετινό χειμώνα και είχε παίξει έναν άλλο θεατρικό μονόλογο, τον «Mnimonimous» των Γιώργου Γαλίτη και Ντίνου Σπυρόπουλου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ