2013-02-04 11:37:03
Φωτογραφία για Αρκετά! Η Βία κατά των Γυναικών & η Σιωπή που την Περιβάλλει Σταματάει Εδώ!
Στις 14 Φεβρουαρίου 2013 ένα δισεκατομμύριο γυναίκες και άνδρες αναμένεται να διαμαρτυρηθούν, να χορέψουν και ξεσηκωθούν ενάντια στη βία κατά των γυναικών.

Η εκστρατεία One Billion Rising ξεκίνησε ως μια πρόσκληση για δράση αφού ένα δισεκατομμύριο γυναίκες θα υποστούν βία κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2013, στη 15η επέτειο του κινήματος V-Day, άνδρες και γυναίκες σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλο τoν κόσμο, θα ενώσουν τις φωνές τους απαιτώντας τέλος στη βία κατά των γυναικών.

Ημερομηνία: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Ώρα: 17:30

Χώρος: The Mall of Cyprus, Entrance 1

Μια στις τρεις γυναίκες στον πλανήτη πέφτει θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια της ζωής της αρά αυτή τη στιγμή ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ μητέρες, κόρες, αδελφές, συνεργάτιδες και φίλες είναι ανάμεσα στα θύματα. Έφτασε η ώρα εκατομμύρια γυναίκες και άντρες σε όλο τον κόσμο να διακηρύξουν:


Ήδη, χιλιάδες ακτιβιστές/τριες ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πολιτικοί, τεχνοκράτες και καλλιτέχνες/ιδες σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που προγραμματίζονται σε 186 χώρες. Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικού Φύλου, το Creativity Dance Studio, το Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Μix Fm, περήφανα λαμβάνουν μέρος σε αυτή την παγκόσμια έκκληση για δράση ενάντια στην βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών, One Billion Rising, με την διοργάνωση εκδήλωσης - έκπληξη προς το κοινό!

Την εκστρατεία χορηγούν ο Εθνικός Μηχανισμός για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, το Γραφείο της Επιτρόπου Διοικήσεως, το ελεγκτικό γραφείο Nexia Poyiadjis, το Panayiotides Promotional Ideas, και το Kemanes Printing.

Σας καλούμε να ξεσηκωθείτε και να χορέψετε για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών στις 14 Φεβρουαρίου 2013! Το «One Billion Rising» θα αναταράξει τη γη μέσα από τη μουσική και το χορό, για να δείξει την αλληλεγγύη και τη συλλογική μας δύναμη σε διασυνοριακό επίπεδο.
campuscy.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ