2013-02-04 10:00:03
Φωτογραφία για ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού έσπασε ο Ατρόμητος, με τον Μπρίτο να πετυχαίνει το πιο γρήγορο γκολ στο «Καραϊσκάκη» και τον Αναστόπουλο να σημειώνει ένα μοναδικό επίτευγμα.

Με τη χθεσινή τους νίκη μέσα στο «Καραϊσκάκη», πέρα από το αήττητο οι Περιστιερώτες πέτυχαν διάφορα στατιστικά στοιχεία.

Το "sport-fm.gr" αναλύει -με τη βοήθεια της γλώσσας των αριθμών- την εικόνα της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Ο Ατρόμητος λοιπόν, έγινε η πρώτη ομάδα μετά τις 23/2/2003, που πέτυχε τρία γκολ στην έδρα του Ολυμπιακού. 654750

Το πιο γρήγορο γκολ που πετυχαίνει ποδοσφαιριστής φιλοξενούμενης ομάδας στο νέο Καραϊσκάκη ήταν εκείνο του Μπρίτο. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στους Μπάρκογλου (της Ξάνθης, στις 19/8/2006) και Αμπελά (του Αρη, στις 30/1/2005), οι οποίοι είχαν σκοράρει στο 5ο λεπτό.


Τρία χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε μέσα στην έδρα του, αν και βρέθηκε να προηγείται στο σκορ. Η προηγούμενη ήταν στις 6 Ιανουαρίου 2010 απέναντι στην ΑΕΚ, όταν οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με γκολ του Αβραάμ Παπαδόπουλου και τελικά έχασαν με δύο γκολ του Σκόκο

Μοναδικό είναι το επίτευγμα που σημείωσε ο Νίκος Αναστόπουλος μέσα στο «Καραϊσκάκη». Ο «αλενατόρε» κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα με τρίτη διαφορετική ομάδα μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού! Την περσινή σεζόν είχε αποσπάσει 2-2 ως τεχνικός του ΟΦΗ και το 2009/10 είχε πάρει ισοπαλία με το ίδιο σκορ και με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μέσα σε όλες τις επιτυχίες, ο Ατρόμητος έβγαλε για πρώτη φορά αήττητος και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια με τις ομάδες του τέως ΠΟΚ. Μπορεί η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός να μη βρίσκονται στη συνηθισμένη τους κατάσταση, αλλά είναι άξιο αναφοράς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλειστό το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλειστό το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ