2013-02-04 00:19:02
Φωτογραφία για Ο Ραχόι έχασε… 50% μέσα σε έναν χρόνο!
Εντυπωσιακή μείωση της εκλογικής απήχησης του Λαϊκού Κόμματος το οποίο κυβερνά την Ισπανία καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, με το ΡΡ να... πληρώνει βαρύ τίμημα για τις πολιτικές λιτότητες που εφαρμόζει ο Μαριάνο Ραχόι, και εσχάτως για το σκάνδαλο χρηματοδότησης που αποκαλύφτηκε.

Το Λαϊκό Κόμμα προηγείται μόλις με 0,4% των Σοσιαλιστών του Αλφρέντο Πέρεθ Ρουμπαλκάμπα (23,9%-23,5%), και τα δυο παραδοσιακά κόμματα εξουσίας της Ισπανίας ωστόσο εμφανίζουν αθροιστικά το μικρότερο άθροισμα ποσοστών τις τελευταίες δεκαετίες.

Τον προηγούμενο μήνα, το Λαϊκό Κόμμα βρισκόταν στο 29,8%, δηλαδή το σκάνδαλο που βρίσκεται ακόμη στις απαρχές της αποκάλυψής του έχει κοστίσει μέσα σε έναν μήνα 5,9%, ενώ από τις αρχές του τρέχοντος έτους, οι απώλειες της κυβέρνησης έχουν ήδη φτάσει στο -22,4% (!), από το 46,3% στο 23,9%, δηλαδή έχει χάσει σχεδόν το 50% της εκλογικής δύναμής του.

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Αλφρέντο Πέρεθ Ρουμπαλκάμπα απ΄την άλλη, παραμένει στάσιμο καθόλη τη διάρκεια του έτους, με ελάχιστες αυξομειώσεις, πέριξ του 24%.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ