2013-02-03 22:41:13
Φωτογραφία για Η Βέροια πέτυχε μία σημαντική νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού
Η Βέροια πέτυχε μία σημαντική νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού κι έβαλε φωτιά στο βαθμολογικό πίνακα όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία

Σε ένα ματς φτωχό σε ποιότητα και θέαμα η Βέροια νίκησε με 2-0 τον Πανθρακικό κι έβαλε φωτιά στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, αφού πλέον οκτώ ομάδες παλεύουν για την παραμονή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γκιγιέρμο Πέρες που πέτυχε και τα δυο γκολ της Βέροιας, δίνοντας της μεγάλη ανάσα.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Διαιτητής: Σπάθας Ηλίας (ΠΕΙΡΑΙΑ)

Βοηθοί: Σωτηρόπουλος Χρήστος (ΑΧΑΪΑΣ), Θανασακούδης Αθανάσιος (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

4ος: Στυλιάρας Δημήτριος (ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)

Παρατηρητής: Γιανναδάκης Εμμανουήλ (ΛΑΣΙΘΙΟΥ)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπεζς Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλογέρης, Καλί, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν (Μπάρμπας 93'), Γκιγιέρμο, Μπαργκάν (Καλτσάς 65'), Κόστλι (Ιωάννου 92')


Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος (Αθανασιάδης 14'), Βαϊρουά (Τζάνης 71'), Καστελάν, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης (Μουνάφο 56'), Μίνγκας

Κάρτες: Μπαϊκαρά (κίτρινη 22'), Γεωργιάδης (κίτρινη 32'), Καστελάν (κίτρινη 34'), Καλογέρης (κίτρινη 41'),

Σκόρερς: Γκιγιέρμο (18' σουτ), (σουτ 48')

Ατυχία και γκολ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Βέροια να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να πιέζει την άμυνα του Πανθρακικού, χωρίς ωστόσο να κάνει ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι ανησύχησαν στο 9ο λεπτό όταν και είδαν τον Κουτσόπουλο να μην πατάει καλά. Τελικά πέντε λεπτά αργότερα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τον Αθανασιάδη να μπαίνει στη θέση του.

Αυτή η αλλαγή έπαιξε μεγάλο ρόλο στη συνέχεια, καθώς ο Αθανασιάδης ήταν "κρύος" με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα γκολ από "χλιαρό" σουτ του Γκιγιέρμο στο 18ο λεπτό.

Η "βασίλισσα" έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 29ο λεπτό, όταν ο Μπαργκάν με ατομική ενέργεια ξεπέρασε δυο αντιπάλους κι έκανε το σουτ, η μπάλα ωστόσο πήγε στην αγκαλιά του Λόπες.

Κακός ο Παπαδόπουλος, άτυχος ο Ολαϊτάν

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν βοηθούσε τον Πανθρακικό, αφού κρατούσε τη μπάλα περισσότερο απ όσο έπρεπε. Χαρακτηριστικά 38' έφυγαν τρεις με δυο, με τον έμπειρο φορ να μην κάνει καν σέντρα στην περιοχή.

Νωρίτερα η Βέροια έχασε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της. Ο Ολαϊτάν έκανε σουτ μόνος μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως πάνω στη γραμμή ήταν ο Καστελάν και εμπόδισε τη μπάλα να μπει στα δίχτυα. Στο 41' ο Βαϊρουά εκτέλεσε φάουλ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να "γλύφει" το οριζόντιο δοκάρι του Λόπες.

Το ημίχρονο έκλεισε με την Βέροια να χάνει άλλη μία μεγάλη ευκαιρία. Ο Ολαϊτάν, σε ρόλο δημιουργού, έβγαλε τον Μπαργκάν φάτσα με το τέρμα όμως ο Έλληνας άσος σούταρε λάθος, ενώ στη συνέχεια ο Καλογέρης από κοντά σούταρε επίσης έξω.

Ξεκίνημα με γκολ

Ότι δεν πέτυχε η Βέροια στο πρώτο μέρος το έκανε με το ξεκίνημα της επανάληψης. Ο Ολαϊτάν πάτησε στον Καλογέρη, αυτός έδωσε στον Γκιγιέρμο, σε εκτέλεση φάουλ, κι αυτός με βολίδα έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων του Αθανασιάδη.

Στη συνέχεια και μέχρι το 78ο λεπτό δεν είχαμε φάσεις, με τον Παπαδόπουλο ωστόσο στο 79' να κάνει ένα δυνατό σουτ και τη μάλα να περνά άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα οι "κροκόδειλοι" έφτασαν μία ανάσα από το 2-1, όταν ο Τζάνης έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα κόντραρε πάνω σε σώμα αμυντικού.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ