2013-02-03 22:09:32
Φωτογραφία για ΛΑΣΜΕ : ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΕΦ
Στην ετοιμότητα του Παναθηναϊκού για να φύγει με το διπλό από το ΣΕΦ στάθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Στεφάν Λάσμε.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε ότι για την επίτευξη του στόχου απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και να είναι καλοί οι "πράσινοι" σε όλους τους τομείς, ενώ τόνισε ότι αυτή τη φορά το «τριφύλλι» είναι σαφώς πιο έτοιμο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην έναρξη της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάσμε στο www.esake.gr.

«Είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με τον πρώτο γύρο ως ομάδα. Ήταν ο πρώτος μου αγώνας με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα ουσιαστικά τότε χτιζόταν. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι τώρα, έχουμε κάποιους παίκτες που δεν ήταν τότε μαζί μας, έχουμε δώσει αρκετούς αγώνες μαζί. Το κλειδί του αγώνα είναι να παίξουμε σωστά, αλλά και δυνατά σε όλη του τη διάρκεια. Χρειάζεται επιθυμία για τη νίκη, μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπορείς να πεις ότι θα είναι τα ριμπάουντ, ή η άμυνα, ή τα σουτ… Σε τέτοιους αγώνες πρέπει να είσαι καλός σε κάθε τομέα για να φτάσεις στη νίκη. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αναγνωρίζοντας τη σημασία της αναμέτρησης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ