2013-02-03 17:45:09
Φωτογραφία για Ντερτιλής: «Τα κόμματα ενδιαφέρονται μόνο για την κουτάλα»
Στην τελευταία του συνέντευξη, λίγο πριν από το θάνατό του, ο ανώτερος αξιωματικός της «Χούντας», Νικόλαος Ντερτιλής καταφέρεται με σκληρά λόγια κατά του σημερινού καθεστώτος.

Μιλώντας στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία», ο αμετανόητος πραξικοπηματίας αναφέρεται στη δολοφονία του φοιτητή Μυρογιάννη, σχολιάζοντας ότι επρόκειτο, στα μάτια του, για μια «Κακοπαιγμένη θεατρική παράσταση με έναν μάρτυρα μόνον, τραβηγμένη από τα μαλλιά», ενώ ερωτηθείς για την αίτηση χάριτος, υπογραμμίζει «Χάρη; Το αποφυλακιστήριο θα μου το καρφώσουν πάνω στο φέρετρο». Πράγμα που εν τέλει συνέβη.

Άκρως καυστικά είναι τα όσα λέει, όμως, και για το σημερινό καθεστώς. «Χίλιες φορές θα ξανάκανα πραξικόπημα. Εγώ δεν είμαι οπαδός της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Τα πολιτικά κόμματα θεωρώ ότι είναι η καταστροφή της Ελλάδας. Οι Έλληνες δεν πρέπει να διοικούνται με τέτοιες φαυλότητες. Τα κόμματα δεν έχουν άλλο σκοπό παρά το πως θα κλέψει ο ένας την καρέκλα του άλλου. Μονάχα η κουτάλα τους ενδιαφέρει και τίποτα άλλο. Το δημόσιο χρήμα».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οργάνωση γραφείου σε 4 βήματα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οργάνωση γραφείου σε 4 βήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ