2013-02-03 16:22:00
Φωτογραφία για ΤΟ... ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ!
Μεγάλη αγωνία είχε όλες αυτές τις ημέρες ο Κώστας Μανωλάς, σχετικά με το αν θα κληθεί ή όχι στην εθνική Ελλάδας. Ο 21χρονος στόπερ έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και θέλει πολύ να παίξει και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Μανωλάς είχε κληθεί ξανά στην εθνική, αλλά τότε τραυματίστηκε και τελικά έμεινε εκτός αποστολής. Αυτό θυμόταν, σύμφωνα με το "gavros.gr", ο νεαρός αμυντικός που δεν έκρυβε την αγωνία του και ρωτούσε τις προηγούμενες ημέρες πότε θα γίνουν γνωστές οι κλήσεις.

Ο αμυντικός των ερυθρόλευκων, πάντως, όσο περνάει ο καιρός αισθάνεται όλο και καλύτερα στην ομάδα. Είναι πολύ πιο άνετος, έχει… ξεψαρώσει περισσότερο και δείχνει να έχει καταλάβει καλά πόσο μεγάλες είναι οι απαιτήσεις.

Βέβαια, η κλήση του Μανωλά στην Εθνική άφησε εκτός τον Σιόβα από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Οι δύο στόπερ του Θρύλου, φαίνεται πως... δίνουν τη μάχη τους τόσο για την ενδεκάδα στον Ολυμπιακό όσο και για μία θέση στο ρόστερ της Εθνικής.

Είναι ένα κέρδος για τον Ολυμπιακό ο μεγάλος ανταγωνισμός και φυσικά για τον ίδιο τον Μανωλά, ο οποίος συνεχώς βελτιώνεται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ