2013-02-03 15:30:04
Φωτογραφία για Ξεκαθαρίζει τη Δευτέρα για Μπόιντ
Οι Πόρτλαντ Τίμπερς ανακοίνωσαν ότι λύθηκε το συμβόλαιο του Κρις Μπόιντ, ωστόσο στον Παναθηναϊκό περιμένουν την Δευτέρα για να επικυρώσουν μέσω της ΕΠΟ ότι ο παίκτης αποδεσμεύτηκε... εντός ορίων.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος των ΗΠΑ, η συνεργασία του με τον Σκωτσέζο επιθετικό λύθηκε την 31η Ιανουαρίου. Αυτό σε πρώτο βαθμό σημαίνει πως το Τριφύλλι μπορεί να κινηθεί για την απόκτησή του μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου, βάσει του κανονισμού της ΕΠΟ για τους ελεύθερους παίκτες.

Επειδή ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος... παρερμηνείας με τη διαφορά ώρας στην άλλη όχθη του Ατλατικού και η 31η Ιανουαρίου στις ΗΠΑ να είναι η 1η Φλεβάρη στην Ευρώπη, οι «πράσινοι» περιμένουν να έρθει η Δευτέρα ώστε να απευθυνθούν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και να διασαφηνίσουν αν όντως ο παίκτης έχει το δικαίωμα να έρθει.

Ακολούθως αναμένεται να κάνουν και την κίνησή τους προς τον Μπόιντ στον Παναθηναϊκό, αφού είναι δεδομένη η επιθυμία για την απόκτηση ενός επιθετικού, κάτι που ανέφερε και ο Φάμπρι στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ