2013-02-03 15:00:08
Φωτογραφία για Ποια μαλλιά αρέσουν στους άντρες;
Όσες φορές κι αν αλλάξουμε χρώμα, στάιλινγκ ή κουπ, η απορία είναι η ίδια: θα του αρέσει; Κάναμε γκάλοπ και ανακαλύψαμε τι πραγματικά σκέφτονται για τα μαλλιά μας.

Oι άνδρες και οι γυναίκες δεν έχουν την ίδια οπτική, ειδικά όταν πρόκειται για τη θηλυκότητα και την ομορφιά. Είναι διαφορετικός ο τρόπος που αντιλαμβάνονται έννοιες όπως σέξι look ή κομψότητα. Σε μια προσπάθεια να μπούμε στο μυαλό τους ρωτήσαμε ποιο στυλ χτενίσματος και κούρεμα προτιμούν για τις γυναίκες.  

 

Oι απαλοί κυματισμοί της Ashley Greene

"Μ αρέσουν οι κυματισμοί στα μαλλιά. Παρουσιάζουν ενδιαφέρον σε σχέση με τα ίσια. Τα γεωμετρικά κουρέματα κάνουν τις γυναίκες να δείχνουν άγριες και δεν είναι και της μόδας. Αν ένα χτένισμα είναι πολύ δομημένο τρομάζει ενώ τα χαλαρά μαλλιά δείχνουν μια γυναίκα πιο χαλαρή και προσεγγίσιμη".

Χρήστος Σιγκούνης (Art Director)


 

 

Το ατημέλητο καρέ της Scarlett Johanson

Η προτίμηση μου είναι το ατημέλητο καρέ. Πρότεινα στη σύντροφό μου που έχει κατσαρά κόκκινα μαλλιά να ζητήσει από τον κομμωτή της να της τα κόψει γιατί πιστεύω ότι κολακεύει την πλάτη και το λαιμό.

Δημήτρης Τσαρουχάς (ειδικός στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνας)

 

 

Οι ρετρό αφέλειες της Rose Byrne

Πάντα μου άρεσε το 60's ύφος κουρέματος με τις αφέλειες σε μακριά μαλλιά. Μου θυμίζουν τη σύντροφο του Spider-Man, Mary Jane. Παρατήρησα ότι η Rose Byrne έχει αυτό ακριβώς το χτένισμα αυτή την εποχή και μου έχει τραβήξει την προσοχή.

Γιώργος Μοναστιρλής (ιδιωτικός υπάλληλος)

  

 

Τα μακριά και ατίθασα μαλλιά της Mary-Kate Olsen

Αγαπώ τα μακριά ατημέλητα μαλλιά. Η Mary-Kate Olsen και το bohemian look θεωρώ πως είναι πολύ σέξι. Επίσης μ' αρέσει και το παρόμοιο στυλ σε πιο κοντά μαλλιά. Σημασία έχει να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου και ακόμα περισσότερο στην προσωπικότητα. Αυτό που εκπλήσσει τις γυναίκες είναι όταν συνειδητοποιούν ότι οι άνδρες προσέχουν πολύ περισσότερα απ' ότι πιστεύει κανείς απλά δεν το εκφράζουν. Αλλά εμείς τα προσέχουμε.

Πάνος Πιτσιλίδης (creative art director)

 

 

Η αλογοουρά της Kate Middleton

Μ' αρέσει η απλή αλογοουρά σε ένα αμακιγιάριστο πρόσωπο. Νομίζω αυτό ακριβώς το λουκ δείχνει αυτοπεποίθηση, δείχνει δηλαδή μία γυναίκα που δεν χρειάζεται να προσπαθεί για να είναι όμορφη.

Βασίλης Αντωνόπουλος (ιδιωτικός υπάλληλος)

 

 

Το boyish look της Emma Watson

Μ' αρέσoυν οι γυναίκες που νοιώθουν τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση σχετικά με το πρόσωπό τους ώστε να έχουν κοντά μαλλιά. Δείχνουν δυναμισμό.

Θάνος Κόκκορης (Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών)

 

 

Τα μακριά και απλά μαλλιά της Demi Moore

Μ αρέσουν οι γυναίκες με μακριά μαλλιά. Μπορεί να είναι ίσια αλλά και οι χαλαρές μπούκλες είναι επίσης ωραίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι μακριά και λαμπερά. Τα προτιμώ γιατί εκπέμπουν θηλυκότητα.

Γιάννης Mαυρομαράς (επιχειρηματίας)

 

 

Το κλασικό περιποιημένο λουκ της Christina Hendricks

Μ αρέσουν τα πιο κλασικά χτενίσματα σαν της Christina Hendricks στη σειρά Mad Men. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι έχω αδυναμία στις κοκκινομάλλες.

Νικόλας Φαράκλας (Creative Media Director)

 

 

To κοντό punky κούρεμα της Halle Berry

Ήμουν πάντα φανατικός των κοντών, punky και μαύρων μαλλιών. Μία γυναίκα με τέτοιο κούρεμα δεν μπορεί να μην είναι ενδιαφέρουσα.

Nίκος Πρίντεζης (ιδιωτικός υπάλληλος)

 

Γκασιάμη Δήμητρα

 

http://www.marieclaire.gr/ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ