2013-02-03 14:44:07
Φωτογραφία για Λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου...
Το προφίλ του Μίτσελ ανέλυσε σε συνέντευξή του ο Ισπανός πρώην μέσος του Θρύλου, Πάμπλο Ορμπάιθ, κάνοντας λόγο για έναν λάτρη του επιθετικού ποδοσφαίρου ο οποίος γνωρίζει από πρωταθλητισμό και συνθήκες πίεσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Ορμπάιθ στο «Φως»:

«Τόσα χρόνια έπαιζε στη Ρεάλ και ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει πρωταθλητισμός. Οπότε θα ξέρει πολύ καλά σε τι ομάδα έχει πάει. Γνωρίζει από πίεση μεγάλου κλαμπ. Η Ρεάλ είναι από τη φύση της επιθετική ομάδα. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Ο Μίτσελ είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, αφού σε όλες τις ομάδες του είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής, αυτό έχει δείξει.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πάει μέσα στη Μπαρτσελόνα και θα παίξει επίθεση! Κανένας προπονητής δεν θα το κάνει. Ανάλογα με τον αντίπαλο προσαρμόζει την τακτική του. Αυτή την εικόνα μου έχει δώσει. Ο στόχος του όμως είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο. Τους αρέσει να μην περιμένει η ομάδα τους τον αντίπαλο αλλά να κάνει παιχνίδι κατοχής και πρωτοβουλίας. Συμβαδίζουν σε κάποια άλλα κομμάτια τακτικής, όπως για παράδειγμα το πρέσινγκ. Μία πίεση που ξεκινάει από τους επιθετικούς. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο έναντι της Λεβάντε. Είναι μαθημένος σε τέτοια παιχνίδια. Από την άλλη, η Λεβάντε είναι από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν. Ψάχνει την ευρωπαϊκή διάκριση».

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ