2013-02-03 04:30:03
Φωτογραφία για Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες της διπλής ληστείας
Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν την Παρασκευή, μετά από τη διπλή ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Βελβεντό της Κοζάνης.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, όλοι τους ελληνικής καταγωγής, βρέθηκε βαρύς οπλισμός, ο οποίος εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε εγκληματικές πράξεις.

Δύο από τα τέσσερα άτομα που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας είναι καταζητούμενοι ως μέλη εγχώριας τρομοκρατικής οργάνωσης.

Σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι σπουδαστές που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, από αέρος και ξηράς, για τον εντοπισμό των τεσσάρων ασύλληπτων δραστών της «διπλής» ληστείας, ενώ εκτεταμένες έρευνες διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης για τον εντοπισμό πιθανής «γιάφκας» που χρησιμοποιούσαν οι δράστες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Εκτός τόπου και χρόνου»...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Εκτός τόπου και χρόνου»...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ