2013-02-03 01:11:02
Φωτογραφία για Στουρνάρας: Ο Σαμαράς είναι ο καλύτερος σύμμαχός μου
Τον Αντώνη Σαμαρά βάζει μπροστά ως ασπίδα για τις επιθέσεις και την κριτική που δέχεται για την πολιτική που εφαρμόζει, ο Γιάννης Στουρνάρας.

Με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη Real News, ο Υπουργός Οικονομικών επικαλείται την απόλυτη στήριξη που του παρέχει ο Πρωθυπουργός, αλλά και τη συμφωνία της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς για την πολιτική την οποία εφαρμόζει, για να αρθρώσει αντίλογο στους επικριτές του.

“Ακολουθώ την πολιτική που έχει συμφωνήσει η Ελλάδα, με τις υπογραφές του Πρωθυπουργού, του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και τη συναίνεση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ο Πρωθυπουργός καταλαβαίνει και με στηρίζει απόλυτα”, υποστηρίζει με νόημα ο Γιάννης Στουρνάρας.

Ο “τσάρος” της ελληνικής οικονομίας βρίσκεται στο επίκεντρο κριτικής και από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που του καταλογίζουν αδυναμία πολιτικών χειρισμών, θυμίζοντας ότι ο ίδιος είναι τεχνοκράτης.


Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πριν από μερικές μέρες, ο Γιάννης Στουρνάρας χρειάστηκε να παρέμβει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη σκληρή, και συντονισμένη κριτική που είχε δεχθεί από την κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη και τον βουλευτή της Β’ Αθηναίων και κορυφαίο στέλεχος της Κεντροδεξιάς Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τις προηγούμενες μέρες, ο Γιάννης Στουρνάρας είχε βρεθεί στο στόχαστρο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι δεν έκρυβαν τη δυσφορία τους για τις αιχμές τις οποίες είχε αφήσει ο Υπουργός Οικονομικών για την περίοδο διακυβέρνησης του τόπου από τη ΝΔ και τον Κώστα Καραμανλή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ