2013-02-02 22:27:00
Φωτογραφία για Αχαΐα: Αποφασισμένοι να παραμείνουν στους δρόμους οι αγρότες – 150 τρακτέρ σήμερα στην Κ. Αχαΐα και 30 στον κόμβο Κουρλαμπά
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι αγρότες της Αχαΐας οι οποίοι παραμένουν και απόψε το βράδυ στους δρόμους στα δύο σημεία όπου έχουν συγκεντρωθεί με τα τρακτέρ τους, στην Κάτω Αχαΐα και στη θέση Κουρλαμπά. Σύμφωνα με το πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Σάκη Μαυρόγγιανη, στα δύο σημεία βρίσκονταν σήμερα αρκετά αγροτικά οχήματα. Περίπου 150 στην Κ. Αχαΐα και πάνω από 30 στον κόμβο Κουρλαμπά.

Οι αγρότες στοχεύουν να δυναμώσουν την παρουσία τους στην Εθνική Οδό και αναμένουν αύριο και άλλους συναδέλφους τους από πολλές περιοχές του Νομού. Από αύριο δε, θ’ αποφασίσουν και τις νέες μορφές που θα πάρουν οι κινητοποιήσεις τους με τους παραγωγούς ν’ αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, από τον αποκλεισμό δρόμων έως και την κάθοδό τους στην Πάτρα με τα τρακτέρ τους.

«Μας κοροϊδεύουν από την Κυβέρνηση. Δεν δείχνουν διάθεση να συζητήσουν μαζί μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν μπορεί να μας λένε ότι για όλα φταίει η Τρόικα και από την άλλη τα φυτοφάρμακα να τα αγοράζουμε εδώ 50% ακριβότερα από την Ιταλία και 75% από τη Βουλγαρία», σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Μαυρόγιαννης.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ