2013-02-02 19:32:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Δημοτική Αστυνομία και Εμπορικός σάρωσαν τους πεζόδρομους για πλανόδιους και παράνομα παρκαρισμένα Ι.Χ.
Στα σοβαρά φαίνεται πως έχουν πάρει ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας και η δημοτική Αρχή την υπόθεση με την «προστασία» των πεζόδρομων της πόλης. Οι προσπάθειές τους το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί, ενώ χαρακτηριστική είναι η απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου να ορίσει το μέλος του Δ.Σ., Θανάσης Σπυρόπουλο, ως υπεύθυνο για τους πεζόδρομους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σπυρόπουλος από κοινού με τον Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Σιδέρη, έκαναν την περασμένη εβδομάδα αιφνιδιαστικό έλεγχο στην Παντανάσσης, τη Ρήγα Φεραίου, τη Ραδινού και την Ασκληπιού.

Κατά τη διάρκεια αυτού του ελέγχου απομάκρυνα πάνω από 5 πλανόδιους παράνομους μικροπωλητές που είχαν στήσει την πραμάτεια τους κατά μήκος των πεζόδρομων, ενώ κλήθηκαν και Δημοτικοί Αστυνομικοί οι οποίοι έκοψαν κλήσεις σε αρκετά παράνομα παρκαρισμένα οχήματα που παρεμπόδιζαν την είσοδο.

Στόχος των δράσεων αυτών είναι ν’ αποκατασταθεί η νομιμότητα στους πεζόδρομους της πόλης και να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία τους, καθημερινά και κυρίως την περίοδο του ερχόμενου Καρναβαλιού.


Στο πλαίσιο αυτό την ερχόμενη εβδομάδα αντιπροσωπία του Εμπορικού θα συναντηθεί με την καρναβαλική επιτροπή όπου θα συζητηθούν ζητήματα που σχετίζονται με τους πλανόδιους και όχι μόνο.

Παράλληλα θα υπάρξει συνεργασία και με τη ΔΕΥΑΠ προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις έντονες μυρωδιές που προέρχονται από τους υπονόμους, ενώ ο Σύλλογος ετοιμάζει έγγραφο προς τη δημοτική Αρχή και άλλους αρμόδιους οργανισμούς με προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία των πεζόδρομων καθώς και την βελτίωση της εικόνας τους.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ