2013-02-02 16:56:08
Φωτογραφία για Γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
Υλικά

Για 4-6 άτομα

Για τη ζύμη του μπισκότου

1 αυγό

200 γραμμάρια μαργαρίνη

100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ

400 γραμμάρια αλεύρι

40 γραμμάρια κακάο

Για την γέμιση

250 γραμμάρια κουβερτούρα

200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Για τη ζύμη του μπισκότου

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα.

Αφήνουμε να σταθεί 30 λεπτά στο ψυγείο.

Ανοίγουμε την ζύμη σε λεπτό φύλλο και κόβουμε με κουπ πατ τα μπισκότα.

Τοποθετούμε σε λαδόχαρτο και ψήνουμε στους 170 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 14 λεπτά.

Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.

Για την γέμιση

Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα.

Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει.

Γεμίζουμε τα μισά μπισκότα με την κρέμα, καλύπτουμε με τα υπόλοιπα και σερβίρουμε μεπαγωτό μπισκότο κρέμα.
www.ofono.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ