2013-02-02 15:35:06
Φωτογραφία για Πύργος: Στα χνάρια των ληστών της Εθνικής
Έρευνες γύρω από τη δράση σπείρας ληστών που είχαν «χτυπήσει» και στον Πύργο τον περασμένο Απρίλιο και είχαν αποπειραθεί να ληστέψουν το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην κεντρική πλατεία του Πύργου, πραγματοποιούν οι Αρχές στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρωτεύουσα οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τους δράστες οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται και σε άλλες ανάλογες υποθέσεις ληστειών.

Οι Αρχές έχουν εντοπίσει στη διάρκεια των ερευνών μεγάλο αριθμό όπλων και χειροβομβίδων, γεγονός που δημιουργεί έντονο προβληματισμό για το πόσα άτομα εντάσσονται στη δράση της σπείρας. Οι δράστες της απόπειρας στον Πύργο σύμφωνα με πληροφορίες είχαν βρεθεί και λίγες εβδομάδες νωρίτερα και πάλι στην πόλη της Ηλείας, προφανώς σχεδιάζοντας το «χτύπημά» τους, αναζητώντας τον κατάλληλο στόχο.

Τότε οι δράστες είχαν γίνει αντιληπτοί από αστυνομικούς που τους ακολούθησαν και τους ακινητοποίησαν στο αυτοκίνητό τους στην περιοχή του ΚΤΕΛ. Οι αστυνομικοί αντιλαμβανόμενοι ότι έχουν να κάνουν με επικίνδυνα άτομα ερεύνησαν τότε στοιχεία για αυτούς, αλλά δεν εμφανιζόταν τίποτα επιβαρυντικό ώστε να μπορέσουν να τους κρατήσουν για περαιτέρω διερεύνηση.


Τελικά ίχνη που φαίνεται πως άφησαν πίσω τους στη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν στην υπόθεση του Πύργου, κάτι που είχε φανεί από την πρώτη στιγμή στη Σήμανση και τελικά απέδωσαν καρπούς. Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες ή ώρες οι Αρχές στην Αθήνα να προβούν σε ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ