2013-02-02 15:05:06
Φωτογραφία για ΜΠΡΑΜΟΣ : ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ανακουφισμένος για τη δύσκολη νίκη επί της Μπάμπεργκ που ήρθε μετά από κακή εμφάνιση, αλλά και ανυπόμονος για τα ματς με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μάικ Μπράμος, μιλώντας στο "sport-fm.gr".

Αναλυτικά Ο Ελληνοαμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού μπορεί να ήταν ένας από τους λίγους που διασώθηκαν από την κακή χτεσινή βραδιά του «τριφυλλιού», όμως δεν μπορούσε να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Μετά την επικράτηση επί των Γερμανών το αίσθημα της ανακούφισης για τη νίκη ήταν εκεί, ωστόσο χώρος για θριαμβολογίες δεν υπήρχε.

Ο Μπράμος στάθηκε ιδιαίτερα στα πολλά λάθη που έκαναν οι «πράσινοι» και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένος εν όψει των δύο αναμετρήσεων με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάικ Μπράμος :

Πετύχατε μια πολύ δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει νίκη ακόμα στο Top 16. Περίμενες μια τέτοια βραδιά;


«Πραγματικά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Μπάμπεργκ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με μαχητικό πνεύμα και αθλητική. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Εμείς από την πλευρά μας δεν είχαμε καλή απόδοση και κάναμε πολλά λάθη, ευτυχώς όμως στο τέλος πήραμε τη νίκη».

Πιστεύεις ότι υποτιμήσατε τον αντίπαλο ή ότι δεν είχατε την κατάλληλη αυτοσυγκέντρωση εξαιτίας των επόμενων ματς με τον Ολυμπιακό;

«Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν σκεφτόμασταν τον Ολυμπιακό, απλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, κάναμε πάρα πολλά λάθη και δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Πολλές φορές δεν είναι εύκολο να βγάλεις στο παρκέ αυτά που έχεις δουλέψει στην προπόνηση».

Τι φταίει και στα τελευταία παιχνίδια ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει μια εύκολη νίκη, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε το προηγούμενο δίμηνο;

«Αυτό είναι όντως ένα πρόβλημα, δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει. Το τελευταίο διάστημα είχαμε πολλούς τραυματισμούς, δεν μπορέσαμε να είμαστε όλη η ομάδα μαζί και να δουλέψουμε όπως πρέπει. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και πιστεύω πως στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Μπροστά σας έχετε δύο σημαντικά ματς με τον Ολυμπιακό. Πώς βλέπεις αυτά τα παιχνίδια;

«Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις, είναι ντέρμπι και όλα μπορούν να συμβούν. Και οι δύο ομάδες είναι αρκετά διαφορετικές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς με την Μπάμπεργκ για να μπορέσουμε να νικήσουμε. Είναι από τα πιο σπουδαία ματς της χρονιάς και από αύριο το μυαλό μας θα είναι μόνο εκεί, θα προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα και θα δούμε τι θα πετύχουμε. Ανυπομονώ για αυτά τα δύο ματς, όπως και όλη η ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ