2013-02-02 12:42:01
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (17:15, «Γ. Καραϊσκάκης») αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, πριν τον αυριανό αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Το πρόγραμμα χωρίστηκε σε τρία σκέλη. Αρχικά, οι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα, με τρέξιμο και «κορόιδο». Στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις επάνω στη γρήγορη και ακριβή μεταβίβαση της μπάλας και τα σουτ προς την εστία. Ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους με δίτερμα, σε χώρο ίσο με το μισό γήπεδο.

Εκτός προπόνησης ήταν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Νταβίδ Φουστέρ εντείνει το πρόγραμμα αποκατάστασής του. Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο άρχισε θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ με ενοχλήσεις στη μέση δεν προπονήθηκε ο Ρόι Κάρολ. Κανονικά γυμνάστηκαν εκ νέου οι Χοσέ Χολέβας, Μάρκο Πάντελιτς και Αριέλ Ιμπαγάσα.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για το αυριανό παιχνίδια. Αναλυτικά: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γρκέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Σιόβας, Χολέβας.

Όσοι έμειναν εκτός αποστολής, καθώς και οι τραυματίες, θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30, στο Ρέντη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ