2013-02-02 12:07:42
Φωτογραφία για ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΕΠΟΧΗ ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Αρχίζει η... εποχή Μίτσελ στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ισπανός τεχνικός έρχεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα και, όπως όλα δείχνουν, γίνεται το απόλυτο αφεντικό στους ερυθρόλευκους, με σκοπό να επαναφέρει το επιθετικό πνεύμα στο παιχνίδι της ομάδας και το καλό θέαμα.

Η ακριβής άφιξη του Μίτσελ δεν έχει ανακοινωθεί (σήμερα λένε οι Ισπανοί), αλλά αναμένεται άμεσα ώστε να γίνει η συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να μπουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο διάρκειας 1,5+1 χρόνου, ενώ οι ετήσιες απολαβές του δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστές (ακούγεται ότι κυμαίνονται ανάμεσα στο 1,3 εκατ. ευρώ με 1,5 εκατ. ευρώ) και να γίνει τη Δευτέρα η επίσημη παρουσίασή του από τους ερυθρόλευκους.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του συλλόγου του ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορούν να δεχθούν ρήτρα αποχώρησης για ισπανική ομάδα και μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή για να δουλέψει σε σύλλογο της Primera Division.


Ο Μίτσελ έχει ξεκαθαρίσει ότι τα βασικά στοιχεία που θα επιβάλλει στο παιχνίδι του Θρύλου είναι η πίεση ψηλά, ο γρήγορος ρυθμός, το στιλ κυριαρχίας και η τακτική με βασικό σύστημα το 4-3-3. Στον Ολυμπιακό περιμένουν επιστροφή του καλού θεάματος, ενώ ποντάρουν άμεσα για τους αγώνες με τη Λεβάντε στη γνώση που έχει ο Μίτσελ για την ισπανική ομάδα.

Όπως έχει μεταδοθεί από τη Μαδρίτη, ο Μίτσελ θα έχει βοηθό τον Βίκτορ Σάντσεθ, ένα γυμναστή και έναν αναλυτή, ενώ θα παραμείνουν στο τεχνικό επιτελείο Νικοπολίδης, Ράντος και Μουρίκης.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, από την πλευρά του, ετοιμάζει την ομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο έχοντας στη διάθεσή του Ιμπαγάσα και Πάντελιτς, αλλά όχι Φουστέρ και Πίνο. Ο Κολομβιανός, λόγω της θλάσης, πολύ δύσκολα θα προλάβει και τη ρεβάνς με τη Λεβάντε και ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος. Πάντως είναι στη λίστα για την Ευρώπη, όπως και ο Βλαχοδήμος που πήρε τη θέση του Παπάζογλου έτσι ώστε να υπάρχει ένας ακόμη εξτρέμ διαθέσιμος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι βρίσκονται δύο νεαροί παίκτες του Εργοτέλη που έχουν ξεχωρίσει στο σκάουτινγκ, ο μέσος Μπουχαλάκης και ο δεξιός μπακ Τζανακάκης.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό διαψεύδουν την φημολογία που έχει αναπτυχθεί ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κάποιος ελεύθερος ποδοσφαιριστής για να τον δηλώσει και στην UEFA. Άλλωστε, η διοίκηση είχε τονίσει ότι τα μεταγραφικά ζητήματα δεν την απασχολούν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ