2013-02-01 23:58:04
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Την απόκτηση του Λίνου Χρυσικόπουλου ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο 21χρόνος Κερκυραίος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο δυόμισι ετών.

«Θέλω να δουλέψω πολύ και να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ», δήλωσε.

Ο Χρυσικόπουλος, που άρχισε με μεγάλες προοπτικές την καριέρα του, αλλά μετά την αποχώρηση του από τον Άρη δεν βρήκε ρόλο και χρόνο συμμετοχής στην ιταλική Μπιέλα, είναι από σήμερα επίσημα μέλος του ΠΑΟΚ και ενώ κάποια στιγμή, σύμφωνα με δημοσιεύματα απασχόλησε τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Χρυσικόπουλου:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Λίνο Χρυσικόπουλο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Ιταλικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Angelico Biella, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1992 στην Κέρκυρα, έχει ύψος 2μ.06 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Φαίακα Κέρκυρας και το 2008 πήρε μεταγραφή για τον Άρη, στον οποίο έμεινε τρία χρόνια
. Το καλοκαίρι του 2011 μετακινήθηκε στην Ιταλία και για δύο σεζόν ανήκε στο δυναμικό της Angelico Biella. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες ο νεαρός καλαθοσφαιριστής, είχε ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και από σήμερα ενσωματώνεται και επίσημα στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες. Έχει 31 συμμετοχές στην Εθνική παίδων και 26 στην Εθνική εφήβων, ενώ έχει αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ παίδων του 2008, στο Ευρωμπάσκετ εφήβων του 2009 και 2010 και στο Ευρωμπάσκευτ νέων ανδρών του 2011, ενώ το 2009 είχε αγωνιστεί και στο πανευρωπαϊκό All Star Game νέων που έγινε στην Πολωνία».

«Η καλύτερη επιλογή ο ΠΑΟΚ»

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή για μένα», είπε ο 21χρόνος Κερκυραίος φόργουορντ μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον «Δικέφαλο» και εξήγησε πως: «Υπάρχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον, ένας σπουδαίος προπονητής με καταπληκτικό staff, άνθρωποι που ξέρουν μπάσκετ κι αυτό το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή και εξαιρετικοί παίκτες στην ομάδα, τους περισσότερους από τους οποίους τους γνωρίζω, ενώ με ορισμένους από αυτούς ήμασταν και συμπαίκτες. Για αυτό και πιστεύω ότι το καταλληλότερο περιβάλλον για μένα είναι εδώ, στον ΠΑΟΚ».

«Είναι αλήθεια ότι στον ΠΑΟΚ η προπόνηση είναι σκληρή, ο κόουτς δουλεύει πολύ, αλλά αυτό είναι ότι καλύτερο για έναν 20άχρονο που θέλει να γίνει ακόμη καλύτερος και να πετύχει κι αυτό ακριβώς ισχύει και για μένα», επισήμανε ο Χρυσικόπουλος και μετέφερε τις πρώτες εντυπώσεις από τον «Δικέφαλο»: «Είδα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει νομίζω ότι έγινε ακόμη καλύτερο. Και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι. Νομίζω ότι όλη η ομάδα με υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο και τα παιδιά που ήξερα και είχαμε παίξει μαζί σε άλλες ομάδες και οι υπόλοιποι και χαίρομαι που είμαι μαζί. Θέλω να δουλέψω πολύ και να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ