2013-02-01 22:36:09
Φωτογραφία για Άκυρο Μπαλοτέλι σε Μπερλουσκόνι
"Όνειρο" χαρακτήρισε ο Μάριο Μπαλοτέλι τη μεταγραφή του στη Μίλαν. Έχει συγχωρήσει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου αγγλικής εφημερίδας.

 

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βασίζεται και στις ψήφους των ποδοσφαιριστών του στη Μίλαν, όμως στις επερχόμενες εκλογές δεν θα έχει τη ψήφο του Μάριο Μπαλοτέλι, για την απόκτηση του οποίου κατέβαλε 21.000.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι.

"Ο πρόεδρος μου ζήτησε συγνώμη γιατί με αποκάλεσε σάπιο μήλο. Όμως στις εκλογές δεν θα ψηφίσω. Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν ντρέπομαι για αυτό", δήλωσε ο 22χρονος επιθετικός κατά την παρουσίαση του από τους "ροσονέρι".

Ο Μπαλοτέλι μοίραζε χαμόγελα δεξιά και αριστερά στους 130 διαπιστευμένους δημοσιογράφους, επαναλαμβάνοντας πως "ήταν ένα όνειρο μου να αγωνιστώ σε αυτό τον σύλλογο. Το ήθελα τόσο καιρό και τώρα ανυπομονώ να αγωνιστώ". Όλα δείχνουν πως θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με την Ουντινέζε την Κυριακή (3/2), όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής.


"Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η παρουσία μου στη Μίλαν. Θέλω να είμαι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα. Καλύτερα να περιμένω να μιλήσω στο γήπεδο", πρόσθεσε. Υποσχέθηκε δε να πανηγυρίσει μαζί με τους οπαδούς της Μίλαν σε περίπτωση που πετύχει γκολ εναντίον της πρώην ομάδας του, της συμπολίτισσας Ίντερ.

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε και στη ζωή του στην Αγγλία και ευχαρίστησε δημόσια τους φίλους της Σίτι για την υποστήριξη και αγάπη τους.

"Πάντα με στήριζαν ό,τι κι αν συνέβαινε. Θα θυμάμαι πάντα τις προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου και τα παιχνίδια. H Premier League είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα δεν θα μου λείψουν καθόλου. Ο Τύπος, το φαγητό, ο τρόπος που οδηγείς".

Σε μια έντονη στιγμή στην παρουσίαση ο Μπαλοτέλι δεν θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση δημοσιογράφου της αγγλικής εφημερίδας "The Sun", αφού ο ιδιόρρυθμος ποδοσφαιριστής απασχολούσε συχνά πυκνά το πρωτοσέλιδο της.

"Άκου, η εφημερίδα σου έγραφε άσχημα πράγματα για εμένα από την πρώτη στιγμή που πήγα στην Αγγλία. Οπότε δεν θέλω να μιλήσω στην εφημερίδα σου. Με συγχωρείς".

Πάντως ο τέως προπονητής του, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παραδέχθηκε πως "δεν είμαστε ευτυχισμένοι που πουλήσαμε τον Μπαλοτέλι. Ήταν ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα μας". Όταν δε ρωτήθηκε για την παραχώρηση του συμπατριώτη του στη Μίλαν είπε απλά "αυτό είναι το ποδόσφαιρο". Ο Μπαλοτέλι πέτυχε τριάντα γκολ σε 80 συμμετοχές με τη Σίτι.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ