2013-02-01 21:16:16
Φωτογραφία για ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ... ΤΑΚΤΙΚΗ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 11-9
Τεράστια νίκη με 11-9 πέτυχε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο του Πειραιά στο ντέρμπι της 4η αγωνιστικής με τη Βουλιαγμένη.

Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έδειξαν πως μπορούν να ανταγωνιστούν την, σαφώς, πιο έμπειρη ομάδα της Βουλιαγμένης και να κρατήθούν αήττητες στην Α1.

Μετά την μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας Βουλιαγμένης η ομάδα μας είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Α1.

Ήταν ένα πραγματικά απίθανο ματς, παθιασμένο, με ποιότητα και τακτική. Ο Ολυμπιακός τήρησε το αμυντικό toy σχέδιo όσο μπορούσε, η Αλεξάνδρα Ασημάκη σπανίως πήρε μπάλα και φάνηκε ότι θα δυσκολέψει τη Βουλιαγμένη, αλλά όχι σε τέτοιο σημείο.

Τα δύο γκολ της Εύης Τετζαλίδου συνοδεύτηκαν από άλλο δύο της Φιλιώς Μανωλιουδάκη, πριν πάρει τη... σκυτάλη η Ελευθερία Πλευρίτου. Αυτό ήταν μόνο το σκοράρισμα διότι, για παράδειγμα, η Μαργαρίτα Πλευρίτου που πέτυχε μόλις ένα, το οποίο έκανε το σκορ 10-7 και «σφράγισε» τη νίκη του Ολυμπικακού, ένα απίθανο γυριστό, ήταν σε όλο το παιχνίδι θαυμάσια και έκανε τη διαφορά για τις ερυθρόλευκες.


Ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, στο οποίο έχει παράπονα από τον διαιτητή Σκαλοχωρίτη ο ΝΟΒ, ήταν η κατοχύρωση του γκολ της Βάσως Μαυρέλου στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου, που έκανε το σκορ 9-7. Ο Ολυμπιακός, είναι η μόνη ομάδα στην Α1 πόλο Γυναικών χωρίς ήττα, πήρε τρεις βαθμούς διαφορά από τη Βουλιαγμένη, αν και θα μπορούσε η επικράτησή του να είναι άψογη, με τα δύο γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο 1,5 λεπτό της αναμέτρησης να μικραίνουν τη διαφορά και να μετατρέπουν το 11-7 σε 11-9.

Τα οκτάλεπτα:3-2, 2-2, 3-2, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερία Πλευρίτου 3, Αβραμίδου 2, Τετζαλίδου 2, Μανωλιουδάκη 2, Μαυρέλου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Ρουμπέση 2, Μελιδώνη 2, Τσουκαλά 1, Λιόση 2, Γερόλυμου 1, Κουτέλη 1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ