2013-02-01 19:18:08
Φωτογραφία για Μέλη της Συνωμοσίας πυρήνων της φωτιάς ανάμεσα στους συλληφθέντες φοιτητές για τις ληστείες στο Βελβεντό;
- Την υπόθεση ανέλαβε πλέον αποκλειστικά η Αντιτρομοκρατική -

- Έλληνες φοιτητές οι δράστες της διπλής ληστείας σε ταχυδρομείο και τράπεζα

- Σχεδόν όλοι από την Αθήνα

- Δε συνεργάζονται καθόλου με τους αστυνομικούς

- Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των υπολοίπων για το διπλό "χτύπημα" με βαρύ οπλισμό..

 Από την πρώτη στιγμή το θράσος αλλά και ο βαρύς οπλισμός των δραστών, άφησε πίσω "άρωμα" τρομοκρατίας. Όσο περνούν οι ώρες όμως, φτάνουν στοιχεία στις αρχές που ενισχύουν αυτό το σενάριο όλο και πιο πολύ. Για το λόγο αυτό άλλωστε, με την υπόθεση ασχολούνται πλέον, αποκλειστικά αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής... Αστυνομικές πηγές λένε, ότι είναι πια πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο, οι 10 κουκουλοφόροι που "χτύπησαν" διπλά σε ταχυδρομείο και τράπεζα στο Βελβεντό Κοζάνης, να είναι τρομοκράτες που προσπαθούσαν να μαζέψουν χρήματα για το επαναστατικό τους ταμείο. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε, ότι ένας -ή και περισσότεροι- από τους ληστές που έχουν συλληφθεί, ίσως να είναι καταζητούμενος-καταζητούμενοι για συμμετοχή στη "Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς"!


  Δε μιλούν στους Αστυνομικούς

Μετά το διπλό χτύπημα, συνελήφθησαν συνολικά 4 άτομα. Κανένα από αυτά ωστόσο, δε συνεργάζεται καθόλου με τους Αστυνομικούς. Και είναι αυτή, η ιδιαίτερα αρνητική στάση τους, που ταιριάζει με το "προφίλ" ανθρώπων της τρομοκρατίας... Και οι τέσσερις είναι Έλληνες φοιτητές, ηλικίας από 24 έως 30 ετών ενώ σχεδόν όλοι, είναι από την Αθήνα.

Οι τρεις συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη, στην περιοχή της Βέροιας και μέσα στο όχημά τους, βρέθηκε ο βαρύς οπλισμός που έβαλε σε σκέψη τους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή. Επίσης, εκεί, βρέθηκε και μεγάλο μέρος των χρημάτων από τις ληστείες.
newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ