2013-02-01 18:23:02
Φωτογραφία για Κύπρος: Δραστική η μείωση της φυγοστρατίας κατά 25%, δηλώνει ο υπουργός Άμυνας
Τη δραστική μείωση της φυγοστρατίας κατά 25% αλλά και την ανταπόκριση της νεολαίας στο κάλεσμα της πατρίδας, χαιρέτησε ο Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Ηλιάδης. Σε δηλώσεις του... στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2013 Α ΕΣΣΟ που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο ΚΕΝ Πάφου στην παρουσία της ηγεσίας της Εθνικής Φρουράς, και των συγγενών των νεοσυλλέκτων, ο κ. Ηλιάδης αναφέρθηκε σε δραστική μείωση.

«Χαιρετίζω το γεγονός ότι σε σχέση με τη δραστική μείωση της φυγοστρατίας στην περσινή ετήσια κατάταξη του Γενάρη, φέτος είχαμε περαιτέρω δραστική μείωση της φυγοστρατίας, η οποία πλησιάζει περαιτέρω ποσοστό μείωσης κατά 25%», είπε.

Ο κ. Ηλιάδης χαρακτήρισε τη φυγοστρατία «νοσηρό φαινόμενο», προσθέτοντας πως είμαστε όλοι ίσοι στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις και ότι η νεολαία μας ανταποκρίνεται με περηφάνια στο κάλεσμα της πατρίδας.

Εξέφρασε επίσης τη βαθύτατη ικανοποίησή του για το έργο που επιτελεί η ηγεσία της Εθνικής Φρουράς για την άμυνα της πατρίδας, για την ελευθερία, την κυριαρχία, την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Καλωσόρισε ακόμη τους νέους εθνοφρουρούς στις τάξεις του στρατεύματος , συγχαίροντας τους για την ολοκλήρωση της πετυχημένης βασικής τους εκπαίδευσης και τους ευχήθηκε καλή υπηρεσία στην Εθνική Φρουρά.

Οι εθνοφρουροί, είπε ο κ. Ηλιάδης, θα υπηρετήσουν τη θητεία τους με στρατιωτική πειθαρχία, αλλά και με κατανόηση σε προβλήματα που τυχόν θα αντιμετωπίσουν. Η Εθνική μας Φρουρά κατέληξε, είναι ένα στράτευμα με ανθρώπινο πρόσωπο και ευαισθησίες.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΙΤΕ: Τι ωραίες ζωγραφιές!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ: Τι ωραίες ζωγραφιές!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ