2013-02-01 15:08:58
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Επιβεβαίωση από Ισπανία για Μίτσελ
Σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος μεταδίδει την είδηση ότι ο Μίτσελ είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Για συμφωνία 2,5 χρόνων κάνουν λόγο οι Ίβηρες, στο επόμενο 48ωρο τελειώνει το θέμα με την άφιξη του 49χρονου προπονητή στον Πειραιά.

Το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Ισπανίας «TVE» μετέδωσε πρώτο την είδηση πως ο Μίτσελ είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, κάνοντας λόγο για συμφωνία 2,5 ετών μεταξύ των δυο πλευρών. Το νέο αναπαράγεται από το σύνολο του ισπανικού αθλητικού Τύπου πλέον, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» να έχουν συμφωνήσει με τον 49χρονο προπονητή έτσι ώστε να του αναθέσουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από το στρατόπεδο των πρωταθλητών, η συμφωνία που έχει επέλθει με τον Μίτσελ προβλέπει 1,5 χρόνο συμβολαίου με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα. Παράλληλα, όπως λένε οι πληροφορίες, ο άλλοτε τεχνικός της Σεβίλλης θα βρίσκεται στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο έτσι ώστε να έχει την τελική επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες αναλαμβάνοντας την ομάδα.

Ο Ισπανός αναμένεται να φέρει μαζί του και τρεις συνεργάτες του, με τον Αντώνη Νικοπολίδη να παραμένει στο τεχνικό τιμ ως βοηθός του. Τις θέσεις τους θα διατηρήσουν και οι Ράντος, Μουρίκης, ως προπονητής τερματοφυλάκων και γυμναστής αντίστοιχα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ